Η Kawasaki ZX-10R του Jonathan Rea που βρίσκεται στην αγγελία δημοπρασίας.

Πωλείται «όπως είναι» η αγωνιστική ZX-10R του Rea!

Ότι καλύτερο ΔΕΝ μπορείς να αγοράσεις για την πίστα! Μία από τις αγωνιστικές ZX-10R του ίδιου του κυρίαρχου των WSBK, Jonathan Rea, ψάχνει νέο ιδιοκτήτη.

Θέλεις να έχεις απλά την ΚΑΛΥΤΕΡΗ μοτοσυκλέτα πίστας που μπορείς να μοστράρεις; Θέλεις μια μοτοσυκλέτα που να λες, και να εννοείς, ότι έχει πάρει πρωταθλήματα και την έχει οδηγήσει ο Jonathan Rea; Λοιπόν, σου έχουμε καλά νέα: Μία από τις ZX-10R του Ιρλανδού πολυπρωταθλητή, βρίσκεται προς πώληση.
 
Συγκεκριμένα, η Kawasaki ZX-10R της Provec Racing, μοντέλο 2016, που έχει χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο τον Rea σε προπονήσεις. Το μοντέλο έχει φυσικά μια τεράστια λίστα βελτιώσεων και τροποποιήσεων για αγωνιστική χρήση. Ενδεικτικά και μόνο, αναφέρουμε την ολόσωμη Akrapovic εξάτμιση, την αγωνιστική πλεξούδα, την αγωνιστική ανάρτηση Showa επιπέδου Superstock, τα προστατευτικά κινητήρα GB Racing και πολλά ακόμα. Ωστόσο, η μοτοσυκλέτα μπορεί να τροποποιηθεί και «προς τα πίσω», να επιστρέψει δηλαδή σε κατάσταση νόμιμης κυκλοφορίας στο δρόμο, ενώ στο πακέτο περιλαμβάνονται οι καθρέπτες, η βάση πινακίδας και όσα χρειάζεται ώστε να γίνει αυτό!
 
Το ποσό που θα χρειαστείτε; Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, η δημοπρασία έχει φτάσει στα 38.000 ευρώ και εμείς περιμένουμε ότι θα ανέβει κι άλλο. Η καταχώρηση θα λήξει στις 4 Ιουνίου. (Δείτε την εδώ)
 
Ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι ο τυχερός που θα καταβάλλει το ποσόν, θα αποκτήσει εκτός από την μοτοσυκλέτα, ένα VIP πακέτο για έναν αγώνα WSBK της επιλογής του, ρουχισμό KRT υπογεγραμμένο από τον Jonathan Rea αλλά και συνάντηση με το πλήρωμα της ομάδας του και τον ίδιο! Μάλιστα, ο Jonathan θα εξηγήσει προσωπικά στον αγοραστή, όλες τις τροποποιήσεις της μοτοσυκλέτας, ενώ θα την υπογράψει κιόλας, αν ο αγοραστής το ζητήσει! Φανταζόμαστε το μοντέλο στην αγορά συλλεκτικών μοτοσυκλετών μετά από κάποια χρόνια, ακόμα ακριβότερο…