• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ψηφίστε και κερδίστε 3 service Kymco

 

Πάρε τώρα μέρος στη ψηφοφορία για την ανάδειξη των καλύτερων μοτοσυκλετών της χρονιάς και διεκδίκησε ένα δωρεάν service για τo Kymco σου.

Μάθε πως θα ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα σου

KYMCO: νέο Xciting S 400,πρόλαβε το!

Ψήφισε εδώ την καλύτερη μοτοσυκλέτα και το καλύτερο commuter και κερδίστε 3 μοτοσυκλέτες και πολλά ακόμα δώρα!

Η επίσκεψη στο συνεργείο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της συμβίωσης με τη μοτοσυκλέτα και η συντήρηση πρέπει να γίνεται στα χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής και από εξειδικευμένο προσωπικό που γνωρίζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε μοντέλου. Η σωστή συντήρηση εξασφαλίζει την απροβλημάτιστη λειτουργία του δικύκλου και συμβάλει στην ασφάλεια του αναβάτη. Το Moto Τρίτη στα πλαίσια του Best Moto 2021 προσφέρει πακέτα service σε συνεργασία με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου.

Η εταιρεία ξεκίνησε το 1979 σαν ατομική επιχείρηση στο χώρο του service, ιδρυτής της οποίας ήταν ο Στράτος Ξουχέλλης. Το 1991 επέκτεινε την δραστηριότητά της στο χώρο των πωλήσεων ως κάθετη μονάδα στη περιοχή του Περιστερίου, συνεργαζόμενη με τα πιο μεγάλα ονόματα στο χώρο της μοτοσυκλέτας όπως Kymco, Kawasaki και Peugeot. Κύριο μέλημά της είναι η σωστή εξυπηρέτηση όλων των πελατών, αλλά και η εφαρμογή των καταλληλότερων λύσεων για την σωστή φροντίδα του οχήματός τους. Σήμερα, η Moto Ξουχέλλης παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση με τον Παναγιώτη και την Ιωάννα να περιμένουν προκειμένου να λύσουν κάθε σας απορία σχετικά με τα μοντέλα των εταιριών και να σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Στον σύγχρονο χώρο της εταιρείας μπορείτε να προγραμματίσετε οποιοδήποτε εργασία επισκευής ή συντήρησης και φυσικά να προμηθευτείτε γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, καθώς και είδη ένδυσης αναβάτη. Η αγάπη και το μεράκι για τη μοτοσυκλέτα έχει σαν αποτέλεσμα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό προς τον πελάτη και την περιουσία του. Η εταιρεία προσφέρει σε τρεις τυχερούς από ένα δωρεάν service για το Kymco τους.

Ευχαριστούμε θερμά την Moto Ξουχέλλης για την υποστήριξη της στον μακροβιότερο θεσμό ανάδειξης της καλύτερης μοτοσυκλέτας.