net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

O ταχύτερος όλων αποδείχθηκε ο Jonathan Rea στην πίστα του Jerez της Ισπανίας.

Πιο γρήγορος από τα GP!

Ο Βρετανός αναβάτης των World Superbikes τίναξε τα χρονόμετρα στον αέρα στην Ισπανική πίστα, δοκιμάζοντας την νέα Kawasaki ZX-10RR και κάνοντας τον απόλυτο χρόνο.

 
Ο για δεύτερη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής των World Superbikes, Jonathan Rea, εντυπωσίασε με την απόδοσή του στα μικτά δοκιμαστικά World Superbikes-Moto GP στην πίστα του Jerez της Ισπανίας.
Κάνοντας τον καλύτερο χρόνο της χθεσινής ημέρας, ο Jonathan Rea κατόρθωσε να είναι γρηγορότερος από τις μοτοσυκλέτες των Moto GP, κάνοντας χρόνο 1.38.721, με δεύτερο στην κατάταξη χρόνων τον Alvaro Bautista της Ducati. Στην Τρίτη θέση βρέθηκε άλλος ένας αναβάτης των World Superbikes, ο Chaz Davies, ο οποίος «έγραψε» 1.39.116.

Πρόκειται για απλά εντυπωσιακές επιδόσεις από τις Superbike μοτοσυκλέτες, καθώς η επίδοση του Rea όχι μόνο πρόκειται για τον γρηγορότερο χρόνο που έχει γίνει ποτέ, από μοτοσυκλέτα παραγωγής μέσα στο Jerez, αλλά είναι και μικρότερος από τον χρόνο με τον οποίο ο Valentino Rossi είχε κατακτήσει την Pole position στον φετινό αγώνα (1.38.736)!

Ωστόσο, το απόλυτο ρεκόρ πίστας ανήκει ακόμα στον Jorge Lorenzo, ο οποίος το 2015 είχε πραγματοποιήσει το απίστευτο 1.37.736, κερδίζοντας την Pole Position για τον αγώνα εκείνης της χρονιάς. 
 

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ