net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ προοδευτικά σε απόδοση τα φρένα. Η αίσθηση είναι μέτρια, η δύναμη ωστόσο είναι αρκετή και το ABS της Bosch κάνει εξαιρετική δουλειά, όταν χρειαστεί.

Πλαίσιο-Φρένα- Αναρτήσεις: Ολοκαίνουργιο

Το πλαίσιο του Medley δεν προέρχεται από κάποιο άλλον μοντέλο του ομίλου Piaggio και είναι ολοκαίνουριο. Είναι σωληνωτό, κατασκευασμένο από ατσάλι και φέρει ενισχύσεις σε καίρια σημεία για να παρουσιάζει τα σωστά επίπεδα στιβαρότητας. 

Ο κινητήρας δεν δένει απευθείας επάνω στο πλαίσιο, αλλά σε μια ατσάλινη βάση, ενώ αναρτάται από δύο αμορτισέρ που ρυθμίζονται ως προς την προφόρτισή τους σε πέντε θέσεις. 

Για τον εμπρός τροχό η Piaggio έχει χρησιμοποιήσει ένα συμβατικό πιρούνι με διάμετρο καλαμιών στα 33 χλστ. Στον τομέα των φρένων βλέπουμε ένα δίσκο διαμέτρου 260 χλστ. εμπρός και έναν μικρότερο 240 χλστ. πίσω. Οι δαγκάνες είναι και στις δύο περιπτώσεις διπίστονες. Ωστόσο, τα πιστόνια της μπροστινής δαγκάνας έχουν διάμετρο 25,4 χλστ. ενώ της πίσω 22 χλστ. Το σύστημα πέδησης συμπληρώνεται από το ολοκαίνουριο δικάναλο ABS 10.0 της Bosch.

 
  • n33

    Πολύ τίμιο και αξιόλογο μηχανάκι και σε καλή τιμή. Εμφάνιση που θυμίζει beverly χωρίς να είναι κακό αυτό, ίσα ίσα εδώ πολλοί ανταγωνιστές αντιγράφουν την piaggio. Όσο για το φίλο πάνω, που ισχυρίζεται οτι υπήρξε βλάβη στο νέο μηχανάκι του συναδέλφου του και με αυτό προσπαθεί να πείσει οτι μόνο οι γιαπωνέζοι αξίζουν, να του υπενθυμίσω, πως ακόμα και στα γιαπωνέζικα σκούτερ, για να φτάσεις στον εγκέφαλο, πάλι το μισό μηχανάκι θα λύσεις. Κι αν θεωρεί οτι δε χαλάνε, ας κάνει έναν κόπο να δει ενα αντίστοιχο φόρουμ για βλάβες σε yamaha και honda, υπάρχουν 100αδες σελιδες . Γι` αυτό υπάρχει η εγγύηση στην τελική και η piaggio με λίγα ευρώ κάνει επέκταση για 4 χρόνια και ησυχάζεις. Όλα είναι θέμα γούστου καθαρά αλλά σε καμία περίπτωση ούτε τα ιταλικά, ούτε τα λοιπά ευρωπαικά, ούτε τα ταιβανέζικα υστερούν κάπου.

      12
  • Σταθης

    Το πήρε ένα συνάδελφος από τη δουλειά τη πρώτη εβδομάδα έβγαλε πρόβλημα στον εγκέφαλο έπρεπε να λυθεί ολόκληρο για να βρεθεί το πρόβλημα!!!! Ντροπή καινούργιο μηχανάκι! Πάρε Γιαπωνέζο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Honda και Yamaha μόνο για σκούτερ τέτοιου κυβισμού και γράψτε ότι θέλετε!

      2
  • lazaros triumph

    Το πηρα τον Ιανουάριο ( 150 κ.εκ.) και ειναι υπεροχο.Το συστηνω ανεπιφυλακτα..👍

      8

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ