net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Medley είναι ένα scooter που θα ικανοποιήσει και τον πιό απαιτητικό αναβάτη!

Ανταποκρίνεται στο έπακρο σε ότι και αν αντιμετωπίσει στο δρόμο!

Το Medley είναι ένα scooter που θα ικανοποιήσει και τον πιό απαιτητικό αναβάτη!

To νέο Piaggio Medley 125-150 σε λευκό χρώμα

Αν δεν σας φτάνουν οι πληροφορίες από τον πίνακα οργάνων μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό σας την πλατφόρμα της Piaggio (PMP) να συνδεθείτε με το Medley μέσω Bluetooth και να… “πήξετε” στην πληροφορία!

Στο ντουλαπάκι της ποδιάς μπορείτε να τοποθετήσετε το κινητό σας. Εκεί θα βρείτε και παροχή ρεύματος για να το φορτίσετε.

Πολύ προοδευτικά σε απόδοση τα φρένα. Η αίσθηση είναι μέτρια, η δύναμη ωστόσο είναι αρκετή και το ABS της Bosch κάνει εξαιρετική δουλειά, όταν χρειαστεί.

Αυτά τα δύο κράνη που βλέπετε χώρεσαν με άνεση κάτω από τη σέλα του Medley, του νέου πρωταθλητή στην κατηγορία σε χώρους.

Ιδιαίτερα πολιτισμένοι οι κινητήρες. Πολύ καλός ο 125άρης, αναμενόμενα σπιρτόζικος ο 150άρης. Και οι δύο είναι Euro 4.

Aνετη σέλα για τον αναβάτη ακόμη και αν ξεπερνά σε ύψος τα 1,85 μ. Χωρίς προβλήματα παρουσιάζεται και η θέση του συνεπιβάτη.

Piaggio Medley: Ακόμα και για πολύ απαιτητικούς!

Είναι αλήθεια πως η Piaggio είχε πολύ καιρό να παρουσιάσει ένα νέο υγρόψυκτο scooter στα 125-150 κ.εκ. Τελευταία φορά που οι Ιταλοί είχαν έναν άξιο εκπρόσωπο σε αυτή την κατηγορία ήταν πριν από τέσσερα περίπου χρόνια με το Carnaby, ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2007.

 
Τιμή: 2.860  ευρώ (125),  2.990 ευρώ (150) 
Medley: Λευκό, γκρι (καφέ σέλα και πλαστικά ποδιάς), 
σκούρο μπλε (μαύρη σέλα και πλαστικά ποδιάς) 
Medley S: Κόκκινο, μαύρο, μπλε (μαύρη σέλα και πλαστικά ποδιάς)
 
Από τότε μέχρι σήμερα η Piaggio είχε κάνει πίσω, με τον όμιλο να εκπροσωπείται σε αυτή την κατηγορία από τις Aprilia και Derbi, με τα Scarabeo και Rambla, για τους φίλους των κλασικών και των σπορ γραμμών αντίστοιχα. Τώρα η Piaggio επανέρχεται στη συγκεκριμένη κατηγορία με το ολοκαίνουριο Medley. Όπως το Carnaby, έτσι και το νέο της scooter τοποθετείται ανάμεσα στο Liberty και Beverly από πλευράς διαστάσεων και επιδόσεων.

Το Medley προσπαθεί να συνδυάσει στοιχεία και από τα δύο αυτά μοντέλα και ταυτόχρονα να φέρει και νέα που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα σε κανένα μοντέλο της Piaggio, όπως το σύστημα Start&Stop. Παράλληλα η Piaggio επιλέγει ως μέγιστο κυβισμό τα 150 κ.εκ., σχεδιάζοντας παράλληλα όλο το scooter της γύρω από τους νέους iGET κινητήρες. Όχι δηλαδή όπως το Carnaby, που ήταν βαρύτερο καθώς είχε φτιαχτεί και για ισχυρότερα μοτέρ. Έτσι μας δείχνει με μεγάλη σαφήνεια ποιου scooter τις πωλήσεις έχει βάλει στο μάτι της- Honda SH, για να μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις. 
 
Βέβαια, μαζί με όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, για τα οποία θα μιλήσουμε παρακάτω, δείχνει πως είναι ικανό να κλέψει πωλήσεις και…καρδιές και από άλλες κατηγορίες με την τιμή του να παίζει σε αυτό τεράστιο ρόλο, ειδικά στη χώρα μας. Πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τη νέα πρόταση της ιταλικής εταιρίας την οποία και οδηγήσαμε μέσα και γύρω από την παραθαλάσσια κωμόπολη Porto Ercole της Ιταλίας.
 

 
 • n33

  Πολύ τίμιο και αξιόλογο μηχανάκι και σε καλή τιμή. Εμφάνιση που θυμίζει beverly χωρίς να είναι κακό αυτό, ίσα ίσα εδώ πολλοί ανταγωνιστές αντιγράφουν την piaggio. Όσο για το φίλο πάνω, που ισχυρίζεται οτι υπήρξε βλάβη στο νέο μηχανάκι του συναδέλφου του και με αυτό προσπαθεί να πείσει οτι μόνο οι γιαπωνέζοι αξίζουν, να του υπενθυμίσω, πως ακόμα και στα γιαπωνέζικα σκούτερ, για να φτάσεις στον εγκέφαλο, πάλι το μισό μηχανάκι θα λύσεις. Κι αν θεωρεί οτι δε χαλάνε, ας κάνει έναν κόπο να δει ενα αντίστοιχο φόρουμ για βλάβες σε yamaha και honda, υπάρχουν 100αδες σελιδες . Γι` αυτό υπάρχει η εγγύηση στην τελική και η piaggio με λίγα ευρώ κάνει επέκταση για 4 χρόνια και ησυχάζεις. Όλα είναι θέμα γούστου καθαρά αλλά σε καμία περίπτωση ούτε τα ιταλικά, ούτε τα λοιπά ευρωπαικά, ούτε τα ταιβανέζικα υστερούν κάπου.

    12
 • Σταθης

  Το πήρε ένα συνάδελφος από τη δουλειά τη πρώτη εβδομάδα έβγαλε πρόβλημα στον εγκέφαλο έπρεπε να λυθεί ολόκληρο για να βρεθεί το πρόβλημα!!!! Ντροπή καινούργιο μηχανάκι! Πάρε Γιαπωνέζο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο Honda και Yamaha μόνο για σκούτερ τέτοιου κυβισμού και γράψτε ότι θέλετε!

    2
 • lazaros triumph

  Το πηρα τον Ιανουάριο ( 150 κ.εκ.) και ειναι υπεροχο.Το συστηνω ανεπιφυλακτα..👍

    8

PIAGGIO - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ