Piaggio Group: Δώσε τη δική σου πινελιά με γνήσια αξεσουάρ

Piaggio Group: Δώσε τη δική σου πινελιά με γνήσια αξεσουάρ

Στην κάθετη μονάδα Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι θα βρεις γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και είδη ένδυσης αναβάτη Piaggio, Vespa και Aprilia.

Η Ιταλική φινέτσα των scooter και των μοτοσυκλετών του Piaggio Group χρειάζεται και αντίστοιχης αισθητικής αξεσουάρ. Αν λοιπόν θέλεις να δώσεις τη δική σου ξεχωριστή πινελιά και να βελτιώσεις την εμφάνιση της καλής σου δεν έχεις παρά να επισκεφτείς την Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι. Εκεί θα βρεις τεράστια ποικιλία γνήσιων αξεσουάρ Piaggio, Vespa και Aprilia που θα κάνουν το αγαπημένο σου δίτροχο να μη μοιάζει με κανένα άλλο. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το μοντέλο που προορίζονται και τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζονται τροποποιήσεις. Η ποικιλία είναι τεράστια, αφού θα βρεις από διακοσμητικά στοιχεία μέχρι βαλίτσες και πολλά ακόμη προϊόντα που ανεβάζουν επίπεδο στην πρακτικότητα.


Στην Piaggio Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. στο Περιστέρι έχει και ο αναβάτης την τιμητική του, αφού μπορείς να βρεις γνήσια είδη ένδυσης που ταιριάζουν στο στιλ του scooter ή της μοτοσυκλέτας σου. Κράνη, γάντια, μπλουζάκια, σκούφοι, τσάντες και πολλά ακόμα είδη περιμένουν τους φανατικούς του Ιταλικού Group για απογειώσουν το στιλ τους. Και μην ξεχνάς ότι στις άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις της εταιρείας θα βγείς γνήσια ανταλλακτικά Piaggio, Vespa και Aprilia που είναι τα μόνα που μπορούν να εγγυηθούν την καλή λειτουργία και την αξιοπιστία του scooter ή της μοτοσυκλέτας σου. Στη Μιχ. Γ. Παπαλεξανδράκης Ε.Ε. φροντίζουν να διατηρούν πάντα υψηλή διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών Piaggio, Vespa και Aprilia για να έχεις το δίκυκλό σου πάντα σε φόρμα. Όλα συνοδεύονται από 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας.  



Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 88, Περιστέρι
Τηλ.: 2105713200
 
email: mail1@papalexandrakis.com
Facebook Page: Papalexandrakis_Piaggio
Instagram: papalexandrakis_piaggio   
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »