Piaggio: Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και δωρεάν τεχνικός έλεγχος

Piaggio: Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά και δωρεάν τεχνικός έλεγχος

Τώρα όλοι οι κάτοχοι μοντέλων του ομίλου Piaggio μπορούν να επωφεληθούν της μοναδικής προσφοράς για έκπτωση 10% σε ανταλλακτικά και δωρεάν τεχνικό έλεγχο, εξασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση του οχήματος τους.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα γνήσιο ανταλλακτικό. Αυτό έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διασφαλίζει την αξιοπιστία, τη μακροζωία και την σωστή λειτουργία της μοτοσυκλέτας ή του scooter σου.

Kοινοποίησε το »


Τώρα η Piaggio προσφέρει έκπτωση 10% στα γνήσια ανταλλακτικά του Ομίλου Piaggio που θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά στις επισκευές εντός του συνεργείου, πλην των λιπαντικών & ελαστικών. Παράλληλα προσφέρει δωρεάν τεχνικό έλεγχο που περιλαμβάνει τις ακόλουθες εργασίες:  Έλεγχος στάθμης υγρών (λάδι κινητήρα, υγρά ψύξης, υγρά φρένων, λάδια διαφορικού), έλεγχος φθοράς σε τακάκια και δισκόφρενα, έλεγχος φθοράς ελαστικών, έλεγχος ηλεκτρικών (λάμπες, φλας κτλ.).
 
Τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ Piaggio έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν ιδανικά στο όχημά σου και έχουν ελεγχθεί διεξοδικά προκειμένου να διασφαλιστεί ότι πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Επίλεξε αυθεντικά, γνήσια ανταλλακτικά με την 12μηνη εγγύηση καλής λειτουργίας της Piaggio και εμπιστεύσου το όχημά σου σε ένα εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής εξυπηρέτησης, γνωρίζοντας ότι μπορείς να είσαι βέβαιος για το καλύτερο όσον αφορά την ασφάλεια, την άνεση και την απόδοση.
 
Τα γνήσια ανταλλακτικά Piaggio έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζεται ο περιορισμένος αντίκτυπος στο περιβάλλον, η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και η μέγιστη απόδοση, ενώ εγγυώνται την άριστη κατάσταση του οχήματος σου.
 
Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2021 για όλα τα οχήματα του Ομίλου Piaggio, μοτοσυκλέτες και scooter, από τους διανομείς του εξουσιοδοτημένου δικτύου που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.
 
 
 
 

Kοινοποίησε το »