Μία από τις φωτογραφίες του Valentino Rossi και της Francesca Sofia Novello, από την ανακοίνωση της είδησης της εγκυμοσύνης.

Πατέρας θα γίνει ο Valentino Rossi!

O «γιατρός» περιμένει την διάδοχο! Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Valentino Rossi και η σύντροφος του Francesca Sofia Novello, όπως ανακοίνωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τι θα τους ευχηθείτε;

Μεγάλες αλλαγές γίνονται στην ζωή ίσως του κορυφαίου αγωνιζόμενου μοτοσυκλέτας όλων των εποχών, Valentino Rossi. Μετά την ανακοίνωση της επικείμενης απόσυρσης από τους αγώνες στο τέλος της χρονιάς, ο Rossi κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση ήρθε το βράδυ, όταν ο Valentino Rossi κοινοποίησε την ευχάριστη είδηση, με τις ανάλογες φωτογραφίες του ίδιου και της Francesca, ανακοινώνοντας ότι το παιδί θα είναι κοριτσάκι. Πιθανότατα δε, το ζευγάρι γνωρίζει τα χαρμόσυνα αρκετά νωρίτερα (μιας και τα ανακοίνωσαν και μαζί με το φύλο του παιδιού) και η εξέλιξη αυτή έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Rossi να σταματήσει τους αγώνες μοτοσυκλέτας.
 
Εμείς ευχόμαστε στον «Γιατρό» τα καλύτερα!
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »