Παρουσίαση συναγερμός: Steelmate 886XO

Με εντυπωσιακό κλειδί με LCD οθόνη, ρυθμιζόμενη ευαισθησία σε 8 επίπεδα και προσιτή τιμή, ο συναγερμός Steelmate 886XO, θα προστατεύσει την περιουσία σου και θα σε προειδοποιήσει σε περίπτωση ύποπτης κίνησης.

Έχουμε στα χέρια μας τον συναγερμό Steelmate 886XO

Η Steelmate Automotive είναι μια Βρετανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο της μοτοσυκλέτας και του αυτοκινήτου με μια μεγάλη γκάμα από καινοτόμα προϊόντα. Στον κατάλογο της εταιρείας θα βρει κανείς συναγερμούς, αισθητήρες τυφλών σημείων, κάμερες, αισθητήρες πίεσης ελαστικών, LED φώτα ημέρας, αισθητήρες παρκαρίσματος και άλλα. Εμείς προμηθευτήκαμε από την εταιρεία Πατμανίδης Α.Ε. έναν συναγερμό μοτοσυκλέτας και συγκεκριμένα τον 886XO, που είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής και προσιτή επιλογή, ενώ μάθαμε ότι αρκετές αντιπροσωπίες τον επιλέγουν σαν δώρο με αγορά καινούργιας μοτοσυκλέτας.          

   

Ασύρματο κλειδί με LCD οθόνη και τηλεειδοποίηση

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται η κεντρική μονάδα του συναγερμού με όλη την απαραίτητη καλωδίωση, δυο ανταλλακτικές ασφάλειες, καλώδιο φόρτισης και δυο χειριστήρια και η εφεδρική μπαταρία των 9V, που παρέχει ρεύμα σε περίπτωση που πέσει η τάση της μπαταρία της μοτοσυκλέτας. Η τοποθέτηση βέβαια, απαιτεί γνώσεις και πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο προσωπικό. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι το ασύρματο κλειδί με την LCD οθόνη που σε ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για την κατάσταση του συναγερμού και της μοτοσυκλέτας. 

Η εμβέλεια του τηλεχειριστηρίου είναι αρκετά μεγάλη και μια ένδειξη με μπάρες στην οθόνη σε ενημερώνει για την ισχύ του σήματος. Επίσης, μπορείς ανά πάσα στιγμή να τσεκάρεις την τάση της μπαταρίας στη μοτοσυκλέτα με το πάτημα ενός κουμπιού. Το κοντρόλ έχει ενσωματωμένη μπαταρία και σε ειδοποιεί όταν αυτή τελειώνει, με τη φόρτιση να γίνεται μέσω καλωδίου USB. Το δεύτερο χειριστήριο είναι το εφεδρικό καθώς δεν διαθέτει οθόνη, αλλά έχει όλα τα απαραίτητα κουμπιά για τη λειτουργία του συναγερμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

8 επίπεδα ευαισθησίας

Όταν ο συναγερμός είναι ενεργοποιημένος και ο αισθητήρας  ανιχνεύσει κάποια κίνηση η σειρήνα θα χτυπήσει 3 φορές κοφτά, τα φλας θα αναβοσβήσουν και το immobilizer δεν θα επιτρέψει την εκκίνηση του κινητήρα, ενώ θα ειδοποιηθείς με φωτεινή ένδειξη και δόνηση στο χειριστήριο. Αν υπάρξει και δεύτερη ανίχνευση δραστηριότητας μέσα σε 15 δευτερόλεπτα, η σειρήνα θα ηχήσει για 15 δευτερόλεπτα και θα υπάρξει πάλι ενεργοποίηση των φλας, θα ενεργοποιηθεί το immobilizer και θα υπάρξει ενημέρωση από το τηλεχειριστήριο. Η ευαισθησία του αισθητήρα μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα σε 8 επίπεδα με το 8 να είναι το πιο ευαίσθητο. Η εργοστασιακή ρύθμιση είναι το επίπεδο 5.     
Αν αφοπλίσεις τον συναγερμό και δεν εκκινήσεις τον κινητήρα μέσα στα επόμενα 30 δευτερόλεπτα, τότε ο συναγερμός οπλίζει και πάλι αυτόματα. Επίσης, υπάρχει λειτουργία υπενθύμισης, καθώς αν σβήσεις τον κινητήρα και δεν ενεργοποιήσεις τον συναγερμό εντός 10 δευτερολέπτων, τα φλας και η σειρήνα σε ειδοποιούν. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε τη δυνατότητα εντοπισμού δικύκλου, αφού πατώντας το ανάλογο κουμπί στο τηλεχειριστήριο ενεργοποιούνται τα φλας για να βρεις εύκολα τη μοτοσυκλέτα σου στο σκοτάδι ή όταν είναι παρκαρισμένη μαζί με άλλα δίκυκλα.

Η άποψή μας

Ο συναγερμός Steelmate 886XO είναι μια υψηλού value for money επιλογή για την προστασία της μοτοσυκλέτας σου και παρέχει όχι μόνο τις βασικές λειτουργίες, αλλά ακόμα περισσότερα. Το τηλεχειριστήριο με την LCD οθόνη σου επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να ελέγχεις τον συναγερμό και τη μοτοσυκλέτα, ενώ είναι εύκολο στη χρήση.

Ασύρματο κλειδί με LCD οθόνη και τηλεειδοποίηση
8 επίπεδα ευαισθησίας
Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος προστασίας; Κλειδαριά, συναγερμός ή ασφάλεια κλοπής;


 

ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

Ρωτήστε περισσότερα