Παρουσίαση κλειδαριές δισκοφρένου Luma

- Μικρό μέγεθος και βάρος για να τις έχεις πάντα μαζί σου
- Εντονο κίτρινο χρώμα για να μην τις ξεχάσεις
- 2 κλειδιά και θήκη μεταφοράς

Βλέπουμε συνεχώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναρτήσεις και κοινοποιήσεις σχετικά με κλοπές μοτοσυκλετών. Είναι μια μάστιγα που απασχολεί όλους τους κατόχους καθώς ακόμα για κλοπές ακόμα και από πυλωτές ή κλειστά γκαράζ. Επίσης, με τις τιμές των καινούργιων μοτοσυκλετών να ανεβαίνουν συνεχώς, η ανάγκη για αποτελεσματική προστασία είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Η Ισπανική Luma διαθέτει μεγάλη ποικιλία από αλυσίδες, λουκέτα, κλειδαριές δισκοφρένου, πέταλα και «άγκυρες», τα οποία περνούν από πολύ αυστηρές δοκιμές πρόσκρουσης, τρυπήματος, κοψίματος και φυσικά αξιοπιστίας των κλειδαριών. Στα χέρια μας έφτασαν τρία λουκέτα δισκοφρένου της Luma από την Πατμανίδης Α.Ε. και συγκεκριμένα τα Escudo Procombi92D και 91D.
 

Luma Escudo Procombi

Ενδεικτική τιμή: 20 ευρώ

Το Escudo Procombi είναι ένα πέταλο δισκοφρένου με σώμα και λαιμό κατασκευασμένα από σκληρυμένο ατσάλι για μέγιστη αντοχή. Η κλειδαριά έχει σύγχρονο σύστημα κλειδώματος με 10 δίσκους και βρίσκεται στο κάτω μέρος, ενώ ένα συρόμενο πορτάκι την προστατεύει από νερά ή άλλους παράγοντες. Ο λαιμός έχει πάχος 14 χιλιοστά και είναι κυκλικής διατομής με επένδυση από λάστιχο, ώστε να μην τραυματίζει τη δισκόπλακα. Ζυγίζει 760 γραμμάρια οπότε μπορείς να την έχεις πάντα μαζί σου σε κάποιο σακίδιο ή βαλίτσα. Κλειδώνει σε δυο σημεία με χαλύβδινες μπάρες για μέγιστη ασφάλεια και έχει αποσπάσει βαθμολογία 6 / 10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης της Luma, το οποίο καθορίζεται από πέντε απαιτητικές δοκιμασίες αντοχής. Συνοδεύεται από δυο κλειδιά.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Luma 91D

Ενδεικτική τιμή: 20 ευρώ

Η 91D είναι μια κλειδαριά δισκοφρένου υψηλού value for money που συνδυάζει την ασφάλεια με την προσιτή τιμή. Διαθέτει πείρο πάχους 5 χιλιοστών από ατσάλι και σώμα ανθεκτικό απέναντι στις κακόβουλες ενέργειες, ενώ η κλειδαριά προστατεύεται από πλαστικό καπάκι. Οι μαζεμένες διαστάσεις και το χαμηλό βάρος (μόλις 560 γραμμάρια) την καθιστούν ιδανική λύση για όσους θέλουν να την έχουν συνεχώς μαζί τους, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε ποδήλατα που διαθέτουν δισκόφρενο. Συνοδεύεται από δυο κλειδιά και θήκη μεταφοράς η οποία διαθέτει Velcro για να μπορεί να στηριχτεί σε προστατευτικά κάγκελα ή άλλο σημείο πάνω στη μοτοσυκλέτα. Έχει αποσπάσει βαθμολογία 4,5 / 10 στο σύστημα βαθμονόμησης της Luma. Δεν συνοδεύεται από καλώδιο υπενθύμισης, αλλά το έντονο κίτρινο χρώμα της, εγγυάται ότι δεν θα την ξεχάσεις.
 

Luma 92D

Ενδεικτική τιμή: 17 ευρώ

Η 92D είναι ουσιαστικά η μικρότερη εκδοχή της 91D για όσους θέλουν τον ελάχιστο δυνατό όγκο. Με μήκος και πλάτος 6 περίπου εκατοστά και πλάτος μόλις 3,5 εκατοστά, χωράει ακόμα και σε κάποια μικρή τσέπη, ώστε να την έχεις πάντα μαζί σου και ζυγίζει μόλις 380 γραμμάρια. Διαθέτει τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό κλειδώματος με πείρο 5 χιλιοστών με τη μεγαλύτερη «αδερφή» της και φυσικά η κλειδαριά προστατεύεται από πλαστικό καπάκι. Δεν διαθέτει καλώδιο υπενθύμισης, αλλά συνοδεύεται από πρακτική υφασμάτινη θήκη που την προστατεύει από φθορές κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση. Στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης της Luma έχει αποσπάσει βαθμολογία 4,5 / 10.  
 

Μάθετε περισσότερα >>>
ΠΑΤΜΑΝΙΔΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΣ 15, 10442, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ