Παρουσίαση: Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend

Αν θέλεις ένα εξειδικευμένο λιπαντικό για τετράχρονους κινητήρες που να προσφέρει κορυφαία προστασία και μεγάλη διάρκεια ζωής, το Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend είναι για εσένα.

Ενδεικτική τιμή λίτρου: 16,10 ευρώ

Η Bel-Ray ανήκει στον όμιλο της Calumet, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες επεξεργασίας ορυκτού πετρελαίου στις ΗΠΑ και για περισσότερα από 70 χρόνια χρησιμοποιεί υψηλή τεχνολογία, σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και κορυφαίας ποιότητας πρώτες ύλες κατασκευάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα ώστε να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε εφαρμογής. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που το όνομα της είναι συνυφασμένο με τα κορυφαία λιπαντικά παγκοσμίως στους κλάδους των μοτοσικλετών, της ναυσιπλοΐας, του στρατού, της εξόρυξης μεταλλευμάτων, αλλά και σε πολλούς κλάδους της βιομηχανίας.
 

Ο στόχος των λιπαντικών της Bel-Ray είναι ξεκάθαρος: Μέγιστες επιδόσεις, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Για να το πετύχουν αυτό περιέχουν εξειδικευμένα πρόσθετα, τα οποία δεν επιτρέπουν την αλλοίωση των χαρακτηριστικών του λιπαντικού σε μικρό χρονικό διάστημα, ενώ συμβάλλουν στη διατήρηση της θερμοκρασίας του κινητήρα σε φυσιολογικά επίπεδα, ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες λειτουργίας.  


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ένα από τα πιο δημοφιλή λιπαντικά για μοτοσυκλέτες είναι το EXP Synthetic Ester Blend 4T, που ανήκει στην κατηγορία των ημισυνθετικών λιπαντικών και προορίζεται για τετράχρονους κινητήρες. Προσφέρει εκπληκτική προστασία κατά της φθοράς του κινητήρα και του κιβωτίου ταχυτήτων και είναι κατάλληλο για αερόψυκτους ή υδρόψυκτους κινητήρες μοτοσυκλετών με ξηρό ή υγρό συμπλέκτη. Η χρήση του μειώνει τη φθορά του κυλίνδρου, εμποδίζει τη συσσώρευση καταλοίπων και λάσπης, κάνει πιο ομαλή την αλλαγή ταχυτήτων, ενώ λόγω της μείωσης των τριβών μεγιστοποιείται η δύναμη του κινητήρα. Πληροί τις προδιαγραφές API SN και JASO MA2 και είναι διαθέσιμο σε συσκευασίες του ενός ή τεσσάρων λίτρων και σε ιξώδες:

  • 10W-40
  • 15W-50
  • 20W-50

Να θυμίσουμε ότι η γκάμα της Bel-Ray περιλαμβάνει ακόμα προϊόντα καθαρισμού και λίπανσης για αλυσίδες κίνησης και φίλτρα αέρα, αντιψυκτικά καθώς και υγρά φρένων, ενώ την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στη χώρα μας έχει αναλάβει η Motoway – Καμπράνης Α.Ε.
 

MOTOWAY ΚΑΜΠΡΑΝΗΣ Α.Ε.
ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 59, 54627, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρωτήστε περισσότερα