Ισχυρό, κολλώδες, υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα.

Ισχυρό, κολλώδες, υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα.

Παρουσίαση: Bel-Ray Blue Tac

Το Bel-Ray Blue Tac Chain Lube είναι ένα πρωτοποριακό λιπαντικό αλυσίδας για όλες τις μοτοσυκλέτες, που παρέχει μέγιστη λίπανση και προστασία, ενώ εφαρμόζεται και καθαρίζεται εύκολα.

Ενδεικτική τιμή: 12 ευρώ

Η Αμερικάνικη Bel-Ray, είναι γνωστή παγκοσμίως για την ολοκληρωμένη γκάμα λιπαντικών της που καλύπτει όχι μόνο τον κλάδο των μοτοσυκλετών και των αυτοκινήτων, αλλά και της ναυσιπλοΐας ενώ διαθέτει προϊόντα για βιομηχανική χρήση. Εκτός όμως από λιπαντικά, διαθέτει και προϊόντα περιποίησης και συντήρησης όπως καθαριστικά, λάδια για φίλτρα, υγρά φρένων, αντιψυκτικά, λάδια πιρουνιού και άλλα. Ανάμεσά τους είναι και το Blue Tac Chain Lube, ένα ισχυρό, κολλώδες, υδροαπωθητικό και με υψηλή διεισδυτικότητα λιπαντικό αλυσίδας, το οποίο έχοντας λάβει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως, εγγυάται αξεπέραστη προστασία της αλυσίδας και των γραναζιών της μοτοσικλέτας σας. Για τις ανάγκες του περιοδικού, η Motoway, η εταιρεία που εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα τα προϊόντα της Bel-Ray, μας παραχώρησε ένα Blue Tac Chain Lube.

Το Blue Tac είναι πλήρως συνθετικό και είναι κατάλληλο για κάθε χρήση, ακόμα και αγωνιστική. Έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με αγωνιστικές ομάδες, ώστε να παρέχει τη μέγιστη μεταφορά ισχύος στον τροχό, ελαχιστοποιώντας τις απώλειες. Η ειδική σύστασή του το καθιστά εξαιρετικά κολλώδες και δοκιμές που έχουν γίνει σε δυναμόμετρο και πραγματικές συνθήκες δείχνουν ότι παραμένει πάνω στην αλυσίδα ακόμη και σε ταχύτητες που ξεπερνούν τα 160 χιλιόμετρα την ώρα. Έτσι, επιτυγχάνεται λίπανση μακράς διάρκειας, που προστατεύει από τη φθορά και τη διάβρωση, μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής αλυσίδας και γραναζιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το Blue Tac εισχωρεί βαθιά μέσα στους πείρους και τις πλάκες της αλυσίδας.

Μόλις ψεκάσεις το Blue Tac είναι υγρό και μάλιστα σε μπλε χρώμα, ώστε να μπορείς να εντοπίσεις τυχών σημεία που δεν ψέκασες. Το υγρό εισχωρεί βαθιά μέσα στους πείρους και τις πλάκες της αλυσίδας και μετά από περίπου πέντε λεπτά στερεοποιείται και γίνεται διάφανο. Η εφαρμογή του δημιουργεί μια ειδική εξωτερική προστατευτική επίστρωση του απωθεί τη λάσπη, τα νερά, την άμμο ή την σκόνη και φυσικά είναι κατάλληλο για όλες τις αλυσίδες τύπου «Ο» «Χ» και «Ζ» ring για χρήση εντός ή εκτός δρόμου. Τέλος, όπως διαπιστώσαμε, καθαρίζεται εύκολα από τη ζάντα ή άλλο μέρος της μοτοσυκλέτας με τη χρήση οποιοδήποτε degreaser ή άλλου καθαριστικού.

Θα το βρείτε διαθέσιμο σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Motoway Γ. Καμπράνης ΑΕ.

www.motoway.gr