Παρουσίαση Auvray B lock 10: Κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό

Με αυτόματη όπλιση / αφόπλιση του συναγερμού, σειρήνα 120bB και βαθμολογία 9 / 10 στο σύστημα βαθμονόμησης της Auvray, η κλειδαριά δισκοφρένου B lock 10, θα σου επιτρέψει να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ακόμα και σε σύντομες στάσεις.

Τιμή: 81 ευρώ

Οι κλειδαριές δισκοφρένου είναι μια ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή για την αποφυγή κλοπής της μοτοσυκλέτας ή του scooter. Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι καθώς πρόκειται για ελαφριές και μικρές σε μέγεθος κλειδαριές που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου και να χρησιμοποιείς ακόμα και σε σύντομες στάσεις. Η κλειδαριά B lock της Γαλλικής Auvray, πάει ένα βήμα παρακάτω, αφού διαθέτει αισθητήρα κίνησης και συναγερμό προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ενεργητική ασφάλεια. Η B lock 10 που είχαμε στη διάθεσή μας έχει σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και πείρο κλειδώματος διαμέτρου 10 χιλιοστών, ενώ η κλειδαριά αποτελείται από ανεξάρτητους περιστρεφόμενους δίσκους.


 

Αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη ηλεκτρονικά μέρη

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις τη μπαταρία λιθίου τύπου CR2 που παρέχεται. Ξεκλειδώνεις την κλειδαριά και με το κλειδί Allen που υπάρχει στη συσκευασία και αφαιρείς το μεταλλικό κάλυμμα και όλη τη μονάδα του συναγερμού στη συνέχεια. Το διαμέρισμα της μπαταρίας καλύπτεται από ένα λαστιχένιο καπάκι που δεν επιτρέπει στην υγρασία να εισχωρήσει, ενώ 100% αδιάβροχα και ανθεκτικά στη σκόνη είναι όλα τα ηλεκτρονικά.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αυτόματη όπλιση / αφόπλιση του συναγερμού και σειρήνα 120dB

Ένα πολύ πρακτικό χαρακτηριστικό είναι η απουσία κάποιου διακόπτη on/off. Με το που κλειδώσεις την κλειδαριά, ο συναγερμός ενεργοποιείται αυτόματα με μια ηχητική ειδοποίηση να το επιβεβαιώνει.  Από εκεί και πέρα σε κάθε τράνταγμα ή απόπειρα παραβίασης, ο συναγερμός προειδοποιεί με 5 κοφτές ειδοποιήσεις και στη συνέχεια ηχεί για 10 δευτερόλεπτα η σειρήνα των 120dB. Οποιαδήποτε κίνηση της κλειδαριάς μετά το πέρασμα των 10 δευτερολέπτων, θέτει απευθείας σε λειτουργία τη σειρήνα. Η αφόπλιση γίνεται απλά πιέζοντας μια φορά το κλειδί μέσα στην κλειδαριά πριν το ξεκλείδωμά της.  


 

10 χρόνια εγγύηση και βαθμολογία 9 στα 10

Η B lock 10 έχει πιστοποίηση CLASS S.R.A  και βαθμολογείται με 9/10 στο σύστημα εσωτερικής βαθμονόμησης ασφαλείας της Auvray, που σημαίνει ότι παρέχει αποδεδειγμένη ασφάλεια απέναντι στις επιθέσεις. Ταυτόχρονα, όπως όλες οι κλειδαριές της Γαλλικής εταιρεία με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, συνοδεύεται από 10 χρόνια εγγύηση για το σώμα και τον αφαλό της κλειδαριάς, που καλύπτει οποιαδήποτε δυσλειτουργία που προέρχεται από ελαττωματικό υλικό ή ανθρώπινο λάθος κατά τη διαδικασία παραγωγής. Δεν πρέπει βέβαια να παραλείψουμε ότι η συσκευασία περιλαμβάνει 3 κλειδιά και παρέχεται κωδικός σε περίπτωση που χρειαστεί να βγάλεις κι άλλα.         

- 120dB ενσωματωμένη σειρήνα
- Πείρος 10 χιλιοστών
- 10 χρόνια εγγύηση
- Βαθμολογία 9/10 στο σύστημα βαθμονόμησης της Auvray

ΜΟΤΟ ΠΗΓΑΣΟΣ  ΚΕΙΣΟΓΛΟΥ Π.ΙΕΡΕΜΙΑΣ
Λ. Ελ. Βενιζέλου 26, 17676, Καλλιθέα

Ρωτήστε περισσότερα