Ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου Akrapovic για Tracer 9: +2 άλογα

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την εμπειρία οδήγησης και την απόδοση του Yamaha Tracer 9, η κορυφαία του είδους, Akrapovic, παρουσίασε μια νέα ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου.

Αντικαθιστώντας το εργοστασιακό σύστημα εξάτμισης της Yamaha, που βγαίνει στο κάτω μέρος της μοτοσυκλέτας, η ολόσωμη εξάτμιση τιτανίου από τη σειρά Racing Line υπόσχεται να βελτιώσει την απόδοση σε όλο το φάσμα στροφών η οποία φτάνει τους +2 ίππους στις 10.000 σ.α.λ. και τα +1.3 Nm ροπής στις 9.7000 σ.α.λ. σύμφωνα πάντα με τις μετρήσεις του Σλοβένου κατασκευαστή.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Το συγκεκριμένο σύστημα εξάτμισης έχει ενσωματωμένο καταλύτη, οπότε είναι νόμιμο για χρήση σε δρόμο. Είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο με carbon καπάκι και κατάλληλο για Tracer 9 και Tracer 9 GT. Υπόσχεται να δώσει αγωνιστικό ήχο στη μοτοσυκλέτα και να κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν, ενώ μειώνει και το συνολικό βάρος. Επίσης, δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι το τελικό βγαίνει στο πίσω μέρος, χαρίζοντας στο Tracer 9 αισθητική supersport μοτοσυκλετών του παρελθόντος στοιχείο που πολλοί αναβάτες θα εκτιμήσουν.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »