Οι υπηρεσίες της MotoCert στην Piaggio Θεοδωράκης

Η Piaggio Θεοδωράκης είναι πλέον μια από τις 200+ εταιρείες που συνεργάζονται με τη MotoCert προσφέροντας πρωτοποριακές για τη χώρα μας υπηρεσίες. Δες πώς θα επωφεληθείς.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Piaggio Θεοδωράκης είναι δίπλα στους φίλους και κατόχους Piaggio, Gilera και Vespa με εμπόριο καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, αλλά και εξουσιοδοτημένο service. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον ανήκει στο δίκτυο συνεργατών της MotoCert αποδεικνύοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την ασφάλεια του αναβάτη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κλείσετε ραντεβού και να πραγματοποιήσετε έλεγχο πλαισίου και πιρουνιού στη μοτοσυκλέτα ή το scooter σας χωρίς να χρειαστεί καμιά απολύτως αποσυναρμολόγηση.

Αν είχατε ατύχημα ή πτώση το έμπειρο προσωπικό της MotoCert σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους μηχανικούς της Piaggio Θεοδωράκης θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις υψηλής ακρίβειας και θα πιστοποιήσουν ότι το δίκυκλο είναι σύμφωνο με τα όσα ορίζει ο κατασκευαστής. Όλες οι μετρήσεις γίνονται στατικά από κάμερες και λέιζερ και κανείς δεν θα οδηγήσει το scooter ή τη μοτοσυκλέτα σου, ενώ στο τέλος της διαδικασίας παραλαμβάνεις γραπτές πιστοποιήσεις για την κατάσταση του δικύκλου.

Και μην ξεχνάς ότι στην Piaggio Θεοδωράκης θα βρεις ετοιμοπαράδοτα όλα τα καινούργια μοντέλα των εταιρειών του Piaggio Group, καθώς και μεγάλη ποικιλία από γνήσια αξεσουάρ για το scooter σου, αλλά και είδη ένδυσης αναβάτη, που θα καλύψουν κάθε ανάγκη.
 

Για περισσότερες πληροφορίες:

Πειραιώς 90 & Πλαταιών 2, 10435, Αθήνα
Τηλ. 210 3467919 - 210 3252244
fax 2103412178
info@piaggio-theodorakis.gr

Διαβάστε ακόμα: