Οι κορυφαίες αναρτήσεις της Andreani τώρα στη Skafidas Racing Workshop

Οι κορυφαίες αναρτήσεις της Andreani τώρα στη Skafidas Racing Workshop

Η βελτίωση της ανάρτησης έχει όνομα: Skafidas Racing Workshop. Εκεί θα βρεις όλα τα προϊόντα της Andreani και άλλων κορυφαίων κατασκευαστών.

Η Andreani δεν είναι χθεσινή στο χώρο των αναρτήσεων καθώς για περισσότερα από 30 χρόνια βελτιώνει τα προϊόντα κορυφαίων εταιρειών του χώρου όπως η Öhlins, η WP και η Marzocchi. Η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων της είναι αδιαμφισβήτητη και δεν είναι τυχαίο ότι συμμετέχει σε αγώνες παγκόσμιου επιπέδου σε συνεργασία με ομάδες που πρωταγωνιστούν όπως Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki και Aprilia.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »




Αν θέλεις απλά το καλύτερο για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου η επιλογή της Andreani είναι μονόδρομος. Πρόκειται όμως για εξειδικευμένα προϊόντα που απαιτούν ειδικούς μηχανικούς που κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας τους και γνωρίζουν σε βάθος τις επιπτώσεις κάθε ρύθμισης. Αυτό ακριβώς προσφέρει η ομάδα της Skafidas Racing Workshop με την τεχνογνωσία να πηγάζει απευθείας από τους αγώνες και την προετοιμασία αγωνιστικών μοτοσυκλετών. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό αναλαμβάνει όχι μόνο την τοποθέτηση, αλλά και τη ρύθμιση των αναρτήσεων σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τη χρήση που κάνεις, ενώ πραγματοποιεί και το service τους.



Και μην ξεχνάς ότι στις εγκαταστάσεις της Skafidas Racing Workshop στη Νίκαια θα βρείς όλα τα τελευταία μοντέλα ελαστικών των μεγαλύτερων εταιρειών όπως DUNLOP, PIRELLI, METZELER, MICHELIN και MITAS, αλλά και επώνυμα ανταλλακτικά και αναλώσιμα όπως λιπαντικά, τακάκια και αλυσίδες για κάθε τύπο μοτοσυκλέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Πέτρου Ράλλη 120, Νίκαια
Τηλ.: 211 0171856
Facebook Page
 
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 18:00
Σάββατο: 09:00 – 15:00

Διαβάστε ακόμα: