OPAI PANTHER: Η δύναμη συναντά την ηλεκτροκίνηση

Το PANTHER συνδυάζει όλα τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης με την ευελιξία και το απαράμιλλο στιλ. Μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και δες πώς θα το αποκτήσεις.

Αν θέλεις να απαλλαγείς από το κόστος της βενζίνης, τα τέλη κυκλοφορίας και το service, ένα ηλεκτρικό scooter είναι η καλύτερη επιλογή, όταν μάλιστα όλα αυτά συνδυάζονται και με την ξεχωριστή εμφάνιση και την υψηλή ποιότητα, τότε μιλάμε για το PANTHER της OPAI. Πρόκειται για ένα μοντέρνο ηλεκτρικό scooter με επιθετικά στοιχεία στην εμφάνισή του που δεν περνά απαρατήρητο.

Kοινοποίησε το »



 
Κινείται χάρη σε έναν ηλεκτροκινητήρα 2.400W, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία LITHIUM 72 VOLT και χωρητικότητας 20AH. Η μπαταρία φορτίζεται πλήρως σε περίπου 5 ώρες,είναι αποσπωμενη και δίνει αυτονομία έως 80 χιλιόμετρα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 45-50 χιλιόμετρα την ώρα όπως ορίζει ο νόμος για αυτή την κατηγορία οχημάτων και υπάρχουν τρεις επιλογές λειτουργίας, για καλύτερη διαχείριση αυτονομίας.



Το PANTHER διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων που παρέχει όλες τις απαρέτητες πληροφορίες όπως, ταχύμετρο, ολικό και μερικό χιλιομετρητή, ένδειξη στάθμης μπαταρίας και επιλεγμένο πρόγραμμα λειτουργίας.Ολα του τα φώτα είναι LED για ακάμα περισσότερη οικονομία. Για την πέδηση έχει επιστρατευτεί δισκόφρενο μπροστά και ταμπούρο  πίσω για προοδευτικό και ασφαλές φρενάρισμα. Οι τροχοί του είναι 12 ιντσών και φορούν ελαστικά διαστάσεων 90/70-12 εμπρός και πίσω.



Είναι διαθέσιμο σε τρια χρώματα: μαύρο-γκρι, πράσινο, ποτρτοκαλί και μπορείτε να το αποκτήσετε με δώρο τον συναγερμό.

Kοινοποίησε το »