Ο Stoner αποχαιρετά τη Ducati

Μετά από τρία χρόνια συνεργασίας, ο Casey Stoner αποχαιρετά τη Ducati. Διαβάστε γιατί…

Το 2016 ο δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Casey Stoner, υπέγραψε ως δοκιμαστής και αναβάτης εξέλιξης της Ducati. Από τότε βοήθησε στη βελτίωση της Desmosedici GP, αλλά και στην εξέλιξη της Panigale V4. Πλέον, το συμβόλαιό του έληξε και Stoner και Ducati παίρνουν διαφορετικούς δρόμους.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Casey: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ducati για τις υπέροχες αναμνήσεις και κυρίως τους φίλους της μάρκας για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό τους. Μοιραζόμαστε όλοι το ίδιο πάθος για τις μοτοσυκλέτες και τους αγώνες και αυτό θα το θυμάμαι για πάντα. Τα τελευταία τρία χρόνια πραγματικά απόλαυσα το να δουλεύω με την ομάδα και τους μηχανικούς για τη βελτίωση της Desmosedici GP και τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον.»  

Ο Γενικός Διευθυντής της Ducati, Claudio Domenicali, δήλωσε σχετικά: «Ο Casey είναι και θα είναι για πάντα στις καρδιές των Ducatisti και θέλω να τον ευχαριστήσω εκ μέρους τους για τη σημαντική συνεργασία που είχαμε τα τελευταία τρία χρόνια. Οι τεχνικές του συμβουλές σε συνδυασμό με τη σκληρή δουλειά και τη βοήθεια των εργοστασιακών αναβατών και του Michele Pirro, έκαναν τη Desmosedici GP μια από τις πιο ανταγωνίστηκες μοτοσυκλέτες στο MotoGP και οι προτάσεις του για την εξέλιξη των μοτοσυκλετών παραγωγής αποδείχτηκαν εξίσου σημαντικές. Η Ducati και οι φίλοι της ευχαριστούν θερμά τον Casey και εύχονται τα καλύτερα για εκείνον και την οικογένειά του.»