Ο Marc Marquez σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος του 2024!

Ο Marc Marquez σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος του 2024!

Μετά από μερικά δύσκολα τελευταία χρόνια με τη Honda, ο Marc Marquez μετακομίζει στη Ducati του χρόνου. Όμως η σκέψη του να αποσυρθεί από τους αγώνες υπάρχει, σύμφωνα με τον αδερφό του, Alex Marquez.

O 8 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Marc Marquez, θα φύγει από τη Honda στο τέλος της σεζόν, μετά από 11 χρόνια συνεργασίας και θα πάει στην Gresini Ducati για το 2024.

Η απόφαση του να αγωνιστεί με μια Ducati ενός έτους σε μια δορυφορική ομάδα έρχεται από το γεγονός ότι η Honda περνάει την χειρότερη φάση της αγωνιστικής της πορείας και και ο Marc Marquez έχει παύσει να απολαμβάνει την οδήγηση μαζί της.

Υπέγραψε για ένα χρόνο με την Gresini Ducati και, όπως αποκάλυψε στην Ινδονησία αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλει να ανακαλύψει αν μπορεί να ξαναβρεί τον ενθουσιασμό του για την οδήγηση μιας μοτοσυκλέτας MotoGP.

Όμως τα πράγματα φτάνουν ακόμα πιο βαθιά. Δια στόματος του αδερφού του, Alex Marquez, ο Marc σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τους αγώνες στο τέλος του 2024 αν συνεχίσει να μην απολαμβάνει την οδήγηση.

«Αυτό είπε, το νόημα του μονοετούς συμβολαίου είναι να ανακαλύψει αν συνεχίζει να απολαμβάνει τον κόσμο των αγώνων», ανέφερε ο Alex Marquez. «Mιλάει πολύ ανοικτά μαζί μου και μου είπε “Αν δεν το απολαμβάνω θα αποσυρθώ”. Είναι μια πιθανότητα που πλέον υπάρχει. Θέλει να δει αν θα το απολαμβάνει, αν θα είναι γρήγορος μετά τον τραυματισμό του».

«Εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία, αλλά αυτός έχει. Είναι λογικό, και εγώ είχα αμφιβολίες την τελευταία μου χρονιά στη Honda. Aλλά είμαι σίγουρος ότι στη Valencia (στο πρώτο τεστ μετά τη σεζόν με τη νέα μοτοσυκλέτα) θα αρχίσει αμέσως να αισθάνεται καλύτερα και οι αμφιβολίες θα φύγουν από το κεφάλι του».

Θα πρέπει λοιπόν να περιμένουμε μέχρι τη Valencia για να ακούσουμε τις πρώτες εντυπώσεις του Marc Marquez από τη Ducati.