H Ninebot Apex

Ninebot Apex: Aλλη μια ηλεκτροκίνητη πρόταση

H Ninebot, που κατέχει και την πασίγνωστη εταιρεία του mobility Segway, παρουσίασε την νέα ηλεκτροκίνητη Apex σε σπορ εμφάνιση. Δείτε περισσότερα.

Η εξερεύνηση των ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών καλά κρατεί, ιδίως από κατασκευαστές που ξεκινούν τώρα την πορεία τους στην παγκόσμια αγορά. Αυτή την φορά, το νέο μοντέλο που κοιτάζουμε προέρχεται από την Ninebot και ονομάζεται «Apex», ενώ παρουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης CES στο Las Vegas.

H μοτοσυκλέτα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα (εμφανισιακά τουλάχιστον) σπορ μοτοσυκλέτα, η οποία θα είναι μέρος μιας γκάμας μοντέλων που η εταιρεία αναπτύσσει για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, η Ninebot ετοιμάζεται να παρουσιάσει και ένα ηλεκτροκίνητο scooter ονόματι eScooter αλλά και μια off-road μοτοσυκλέτα με την επωνυμία της Segway.



Φυσικά, στην προκειμένη περίπτωση, το Apex αποτελεί ένα μοντέλο επίδειξης των δυνατοτήτων και των φιλοδοξιών της εταιρείας, αφού δεν ανακοινώθηκαν επίσημα τιμές ισχύος, αυτονομίας ή οποιασδήποτε άλλης τεχνικής πληροφορίας. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε περισσότερο για αυτά τα στοιχεία – χωρίς φυσικά να αποκλείεται η μη είσοδος της μοτοσυκλέτας στην παραγωγή, αλλά η παραμονή της σε concept μορφή.