Νέο μικρό Pan America της Harley Davidson

Νέο μικρό Pan America της Harley Davidson

Επικεντρωμένο στην ασφάλτινη οδήγηση με τροχούς 17 ιντσών.
Κινητήρας απόδοσης 36 ίππων.
Ίδιο πλαίσιο με το Harley Davidson X350.
Αποκλειστική έκδοση για την Κίνα.

Επικεντρωμένο στην ασφάλτινη οδήγηση με τροχούς 17 ιντσών

Τα στοιχεία δείχνουν πως η Harley Davidson ετοιμάζει για την ασιατική αγορά μία παραλλαγή του Χ 350 με την συντομογραφία RA, η οποία στο γκρουπ της εταιρείας απευθύνεται στο όνομα Pan America. Παρόλο που η μοτοσυκλέτα "μαρκετάρται" ως travel enduro, οι τροχοί των 17 ιντσών που διαθέτει, δεν προδιαθέτουν για πολλή εκτός δρόμου οδήγηση. Αντιθέτως όμως οι διαστάσεις των ελαστικών στα 110/70 εμπρός και 150/60 πίσω είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Εμφανισιακά φαίνεται πως το μικρό Adventure μοιάζει πολύ με τον μεγάλο του αδερφό, το 1250 Pan America των 152 αλόγων, γεγονός που την κάνει να ξεχωρίζει, στοιχείο πολύ σημαντικό για την ασιατική αγορά.
 

Κινητήρας απόδοσης 36 ίππων

Ο κινητήρας της Harley Davidson X 350 RA είναι ο δικύλινδρος κινητήρας 353cc, απόδοσης 36 ίππων στις 9.000 σαλ και ροπής 31 Nm στις 7.000 σαλ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ίδιο πλαίσιο με το Harley Davidson X350

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της μοτοσυκλέτας, έχουν προέλθει αυτούσια από το Χ 350 με το πλαίσιο να παραμένει απαράλλαχτο με μόνη διαφορά τον νέο σχεδιασμό και την προσθήκη ενός fairing, αλλά και στενότερων ελαστικών με λίγο "τακούνι". Το βάρος της επίσης, έχει ανέβει λίγο από τα 192 στα 200 κιλά άνευ υγρών, ένα νούμερο που δύσκολα χωνεύεται για την κατηγορία στην οποία ανήκει.
 

Αποκλειστική έκδοση για την Κίνα

Στην Ασία, η ονομασία της θα είναι Χ 350 RA και όχι Pan America, παρόλο που το δισύλλαβο αυτό μαρτυρά και η παραγωγή του θα περιοριστεί στην Κίνα όπως άλλωστε συμβαίνει και με το Χ 500 στην Ινδία.