• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Το νέο Yamaha D΄elight 2021

Νέο Yamaha D΄elight 2021

 

Ανανεώνεται πλήρως το μικρότερο scooter της γκάμας της Yamaha, προτείνοντας έναν εύκολο και στυλάτο τρόπο μετακίνησης για άντρες και γυναίκες. Δείτε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

YAMAHA: Ζήσε στο MAX με TMAX 560 !

Η Yamaha προχώρησε στην αποκάλυψη του νέου D΄elight για το 2021, το οποίο είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό. Ο «Βενιαμίν» της γκάμας της Yamaha και το ελαφρύτερο scooter της κατηγορίας, όπως δηλώνει η εταιρεία, αναβαθμίζεται σε εμφανισιακό και τεχνικό επίπεδο.
 
Η νέα σχεδίαση του νέου D΄elight είναι μοντέρνα και Unisex, όπως χαρακτηριστικά λέει η Yamaha, ώστε να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό σε όλους τους αναβάτες. Το εμπρός τμήμα είναι ανασχεδιασμένο και ο προβολέας είναι πιο στρογγυλεμένος. Παράλληλα, το πάτωμα είναι επίπεδο ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση στο scooter, αλλά και η τοποθέτηση αντικειμένων.
 
Ο κινητήρας των 125 κυβικών ακολουθεί την τεχνολογία Blue Core της Yamaha, ενώ συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές Euro 5. To μοτέρ αποδίδει την μέγιστη ροπή του μόλις στις 5.000 στροφές, για αύξηση της ελαστικότητας του. Ο κινητήρας εξοπλίζεται επίσης, με σύστημα start-stop.
 
Κάτω από την σέλα, βρίσκεται ένας χώρος αποθήκευσης που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος full face. Ο εμπρός τροχός του D΄elight έχει διάμετρο 12 ιντσών για μεγαλύτερη σταθερότητα στο αστικό περιβάλλον.
 
Το νέο Yamaha D΄elight θα γίνει διαθέσιμο σε 3 χρωματισμούς: Pearl White, Power Black, Lava Red. Η έναρξη διαθεσιμότητας του ανακοινώνεται στον Δεκέμβριο του 2020.