Νέο Suzuki GSX-R 125 MotoGP Edition

Τα χρώματα της φετινής GSX-RR αποκτά η μικρή Suzuki GSX-R 125, σε μια ακόμα ειδική έκδοση για τα 100 χρόνια της εταιρείας. Δείτε περισσότερα.

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Φέτος, η Suzuki έχει παρουσιάσει αρκετές μοτοσυκλέτες με την επετειακή livery της αγωνιστικής GSX-RR των MotoGP. Καθόλου τυχαίο, αφού η εταιρεία κλείνει 100 χρόνια ύπαρξης και 60 χρόνια συμμετοχών στους αγώνες και αυτός ήταν και ο λόγος παρουσίασης των χρωμάτων αυτών. Τώρα, αποκαλύπτεται και άλλη μια μοτοσυκλέτα που επωφελήθηκε από το μπλε και ασημί: Πρόκειται για την GSX-R 125.
 
Η γνωστή sport μοτοσυκλέτα των 125 κυβικών στολίζεται λοιπόν με έναν από τους ομορφότερους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια, παραμένοντας φυσικά όμοια με το «βασικό» μοντέλο σε τεχνικό επίπεδο.  Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας των 125 κυβικών και των 15 ίππων παραμένει ως έχει, όπως επίσης και το επίπεδο εξοπλισμού της GSX-R 125.
 
Δυστυχώς, η ειδική αυτή έκδοση θα γίνει διαθέσιμη μόνο στην Ιαπωνία, από τις αρχές Ιουλίου. Μακάρι να μπορούσαμε να τις αποκτήσουμε και στην χώρα μας, λέμε εμείς!