• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Moto Guzzi V7 III Stone S

H Moto Guzzi V7 III Stone S

H Moto Guzzi V7 III Stone S

H Moto Guzzi V7 III Stone S

Νέο Moto Guzzi V7 III Stone S

 

Μια νέα ειδική έκδοση του πασίγνωστου Moto Guzzi V7 III, η Stone S, ανακοινώθηκε και θα διατεθεί σε περιορισμένα κομμάτια. Δείτε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

(δελτίο τύπου Moto Guzzi)

MIA NEA ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ BEST SELLER ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΟΥ MANDELLO, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑ 750 ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ.
 
Η V7 III STONE S ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ SPORT ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ FULL LED ΦΩΤΑ, ΤΑ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ 
 
Στην ιστορία του αετού, το γράμμα S συνδέεται με τις σπορ Moto Guzzi της δεκαετίας του 1970, όπως η επιτυχημένη 750 S του 1974, διάδοχος της V7 Sportτου 1971, του αριστουργήματος του σχεδιαστή Lino Tonti, της οποίας οι πρώτες 200 μονάδες είχαν πλαίσιο σε κόκκινο χρώμα.

Εμπνευσμένη από αυτή την πλούσια παράδοση, παρουσιάζεται μία νέα αποκλειστική έκδοση της Moto Guzzi V7 III Stone, με την ονομασία S: μοντέλο περιορισμένης και αριθμημένης παραγωγής, η V7 III Stone S αποτελεί την πιο σπορ και μοντέρνα έκφραση ενός εξαιρετικά επιτυχημένου μοντέλου, που χαρακτηρίζεται από το ουσιώδες στυλ και το περιθώριο για customization.
H Moto GuzziV7 III Stone S, η μοναδική έκδοση περιορισμένης παραγωγής στην γκάμα V7 III 2020, πρόκειται να παραχθεί σε μόλις 750 αριθμημένα οχήματα, αριθμός που αναφέρεται στον κυβισμό του κινητήρα «settemmezzo» (εφτάμησι) από το Mandello.  Ο σειριακός αριθμό ςκάθε μοντέλου αποτυπώνεται στην τιμονόπλακα.

Τα χαρακτηριστικά που καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμη τη νέα Moto Guzzi V7 III Stone S είναι το ρεζερβουάρ σε στυλ βουρτσισμένου χρωμίου που διατρέχει ένας μαύρος δερμάτινος ιμάντας, τα full-LED φώτα, συμπεριλαμβανομένων του προβολέα, του πίσω φαναριού και των φλας. Αυτή η σύγχρονη, τεχνολογική πλευρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκδοση «Night Pack» της V7 III Stone, η οποία περιλαμβάνει επίσης τη χαμηλωμένη θέση του προβολέα και του πίνακα οργάνων και ένα πιο κοντό και λεπτό πίσω φτερό. Οι νέοι καθρέφτες τύπου bar-end έρχονται να ολοκληρώσουν τη σπορ, δυναμική εμφάνιση.

Μια ακόμα σπορ πινελιά χαρίζουν οι πολυάριθμες κόκκινες λεπτομέρειες:ο εμβληματικός αετός που δεσπόζει και στις δύο πλευρές του ρεζερβουάρ, τα ελατήρια των αμορτισέρ και η κομψή κόκκινη ραφή στην αποκλειστική αδιάβροχη σέλα, επενδεδυμένη με Alcantara, ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό. Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει επίσης τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο billet αλουμίνιο και πλαϊνά φέρινγκ αλουμινίου με το ειδικό λογότυπο.

Τα μηχανικά μέρη παρουσιάζονται επίσης εκλεπτυσμένα, με τα καλύμματα των σωμάτων ψεκασμού από βουρτσισμένο αλουμίνιο και τις γυαλισμένες ψύκτρες κυλινδροκεφαλών. Όπως σε όλα τα μοντέλα V7 IIIStone, ο πίνακας οργάνων αποτελείται από  μια ενιαία κυκλική οθόνη με αναλογικό ταχύμετρο και όλες τις άλλες πληροφορίες να εμφανίζονται στην ψηφιακή οθόνη. Επιπλέον,τα ελαστικά Dunlop Arrowmax Streetsmart, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της νέας, σπορ έκδοσης του «εφτάμησι» από το Mandello.
 
ΗV7 IIIStoneS διατίθεται στα σημεία πώλησης Moto Guzzi,με ενδεικτική τιμή λιανικής 9.980 ευρώ και ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Επιπλέον η Moto Guzzi προσφέρει δωρεάν ένα σημαντικό πακέτο προνομίων με αγορά οποιασδήποτε καινούριας μοτοσυκλέτας, εξασφαλίζοντας υψηλή αξία μεταπώλησης και ξέγνοιαστα χιλιόμετρα:
  • 2 χρόνια επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης*
  • 4 χρόνια οδική βοήθεια
 
*Η εγγύηση καλύπτει κάθε κόστος επισκευής που σχετίζεται με βλάβες ή δυσλειτουργίες, οι οποίες προκαλούνται λόγω κατασκευής ή λόγω ελαττωματικών εξαρτημάτων, καθώς και την αντικατάσταση εξαρτημάτων με ζημιές, και την εργασία που απαιτείται για την αποσυναρμολόγηση και τοποθέτησή τους.