Nέο ΚΤΜ RC390 2020;

Συνεχίζει την παρουσία του ανανεωμένο, το μεσαίο supersport της ΚΤΜ; Δείτε τι αποκαλύπτουν κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν…

KTM: 390 DUKE 2024 Αποκτήστε το στο δίκτυο ΚΤΜ

Μέσα από το βρετανικό Motorcycle News, φτάνουν στα χέρια μας δύο φωτογραφίες που καταδεικνύουν μια νέα μοτοσυκλέτα που μάλλον είναι η KTM RC390 του 2020. Η σπορ μοτοσυκλέτα της ΚΤΜ, που ανανεώθηκε τελευταία φορά το 2017, φαίνεται πως αλλάζει σε δραστικό βαθμό για το επόμενο έτος, μιας και φέτος παρέμεινε όπως ήταν.

Σε πρώτη ματιά, η μοτοσυκλέτα φαίνεται μεγαλύτερη σε μέγεθος, καθώς αλλάζουν τόσο τα fairing, όσο και το ρεζερβουάρ καυσίμου. Μεγάλη εμφανισιακή αλλαγή έχει γίνει, όπως βλέπουμε, στο εμπρός μέρος: Το χαρακτηριστικό επιθετικό Look του RC390 αλλάζει ταυτότητα, με μια ενιαία ζελατίνα να παίζει και τον ρόλο μούτρου και νέο φωτιστικό σώμα να διακρίνεται. Η ουρά αλλά και το τελικό εξάτμισης φαίνεται να μένουν τα ίδια.

Μια μεγάλη αλλαγή που λέγεται ότι θα γίνει είναι η τοποθέτηση της γνωστής TFT οθόνης οργάνων και στο RC390, η οποία για τα 2 τελευταία χρόνια συναντιόταν μόνο στο Duke 390. Επίσης, πιθανόν να είναι νέο και το υποπλαίσιο, η ανάρτηση και τα φρένα του μοντέλου για βελτίωση της απόδοσής τους, ενώ ο κινητήρας αναμένεται κατά τι ισχυρότερος και φυσικά συμβατός με Euro 5 (το οποίο θα εφαρμοστεί από το 2020)

Από ότι φαίνεται λοιπόν, η ΚΤΜ μας ετοιμάζει κι άλλες μοτοσυκλέτες για το άμεσο ή μεσοπρόθεσμο μέλλον και εμείς τις περιμένουμε να παρουσιαστούν και επίσημα, εναγωνίως.