Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Το νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Νέο Ducati Hypermotard 950 RVE

Μια νέα έκδοση του Hypermotard 950 με ειδικά γραφικά, που εμπλουτίζει περαιτέρω την γκάμα, παρουσίασε η Ducati. Δείτε περισσότερα.

Η Ducati, μόλις πριν λίγα λεπτά, αποκάλυψε και επίσημα την νέα Hypermotard 950 RVE. Η νέα μοτοσυκλέτα τοποθετείται ανάμεσα στα Hypermotard 950 και 950 SP, με ειδικά νέα γραφικά που το κάνουν μοναδικό.
 
Η βαφή του νέου Hypermotard 950 RVE είναι εμπνευσμένη από το concept μοντέλο, που παρουσιάστηκε στην έκθεση Concorso d Eleganza Villa d Este, του 2019 και πέτυχε μεγάλη απήχηση στα social media. Σύμφωνα με την Ducati, το χρώμα του νέου μοντέλο έχει εφαρμοστεί με ειδική μέθοδο προκειμένου τα γραφικά να φαίνονται σαν να έχουν δημιουργηθεί από αερογράφο. Τα τελευταία, έλκουν την έμπνευση τους από την street art και αποτελούνται από ειδικές, πολύ λεπτές χαλκομανίες, που εφαρμόστηκαν μέσω μιας ειδικής και πολύπλοκης διαδικασίας.
 
Το Hypermotard 950 RVE περιλαμβάνει και αναβάθμιση, στο επίπεδο εξοπλισμού: Φέρει το σύστημα Ducati Quick Shifter (DQS) EVO, ρυθμισμένο για ανεβάσματα και κατεβάσματα. Το RVE περιλαμβάνει το Cornering ABS της Brembo με ρύθμιση ολίσθησης υπό πέδηση, ενώ τα ηλεκτρονικά του συστήματα περιέχουν φυσικά σύστημα Traction Control (DTC EVO) και σύστημα ελέγχου ανύψωσης εμπρός τροχού DWC EVO.
 
Ο κινητήρας του Hypermotard 950 RVE, παραμένει ο γνωστός δικύλινδρος Testastretta των 937 κ.εκ., που αποδίδει 114 ίππους και 9,8 kgm ροπής, ενώ αποδίδει το 80% της ροπής του από τις 3.000 στροφές.
 
Η νέα έκδοση Hypermotard 950 RVE θα είναι διαθέσιμη στις αντιπροσωπείες Ducati, από τον Ιούλιο.