• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
Graffiti Livery Evo: Τα νέα γραφικά της Ducati Hypermotard 950 RVE
Graffiti Livery Evo: Τα νέα γραφικά της Ducati Hypermotard 950 RVE
  • Graffiti Livery Evo: Τα νέα γραφικά της Ducati Hypermotard 950 RVE
  • Graffiti Livery Evo: Τα νέα γραφικά της Ducati Hypermotard 950 RVE

Graffiti Livery Evo: Τα νέα γραφικά της Ducati Hypermotard 950 RVE

Νέα γραφικά, εμπνευσμένα από το street art, παρουσίασε η Ducati για τη «fun bike» της, Hypermotard 950 RVE, που θα είναι διαθέσιμα για το μοντέλο από τον Ιούνιο!

DUCATI: Αμέτρητα δώρα σε όλους!

Εμπνευσμένα από το δρόμο

Η Ducati Hypermotard 950, η οποία είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των supermotard και  χαρακτηρίζεται ως το πιο «fun» μοντέλο της εταιρείας απέκτησε νέα γραφικά που φέρουν το όνομα «Graffiti Livery Evο» και χαρακτηρίζουν απόλυτα τη μοναδική φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας. Εμπνευσμένα από την «τέχνη του δρόμου», τα γραφικά «Graffiti Livery Evο» χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα νερού για να περιπλέξουν ένα εκλεπτυσμένο και πολύπλοκο γραφικό σχέδιο, δημιουργώντας ένα εφέ συγκρίσιμο με αερογράφο. Το λογότυπο RVE, που είναι τοποθετημένο στο πίσω μέρος, είναι μια ακόμη λεπτομέρεια που προσδιορίζει το νέο σχέδιο «Graffiti Livery Evo», ενώ οι δίχρωμες κόκκινες-μαύρες ζάντες κλείνουν την δυναμική εικόνα του μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα νέα γραφικά αναδεικνύουν το μοναδικό χαρακτήρα της

Το νέο «κουστούμι» της Ducati Hypermotard 950 RVE αναδεικνύει την οδηγική εμπειρία καθαρής διασκέδασης που προσφέρει το μοντέλο και ταυτόχρονα τονίζει τον νεανικό και αθλητικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας που κλείνει το μάτι σε αναβάτες που ψάχνουν κάτι πιο τολμηρό σε εμφάνιση και συμπεριφορά.

Με 114 ίππους και εντυπωσιακή ροπή από τις 3.000 σ.α.λ

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Hypermotard εξοπλίζεται με τον δικύλινδρο κινητήρα Ducati Testastretta 950 κ. εκ που αποδίδει 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και 9,7 κιλά στις 7.250 σ.α.λ. ενώ το 80% της ροπής είναι διαθέσιμη στις 3.000 σ.α.λ. και δεν πέφτει κάτω από το 88% μεταξύ 5.000 και 9.000 σ.α.λ.. Επίσης όλη η οικογένεια είναι εφοδιασμένη με Bosch ABS Cornering EVO που ενσωματώνει τη λειτουργία Slide by Brake, η οποία επιτρέπει την ελεγχόμενες πλαγιολισθήσεις κατά την είσοδο στη στροφή και το Ducati Wheelie Control (DWC) EVO, που ελέγχεται μέσω της οθόνης TFT 4,3 ιντσών. Ο αναβάτης είναι επίσης ελεύθερος να προσαρμόσει το στυλ οδήγησής του και να επαναπρογραμματίσει τις παραμέτρους λειτουργίας που έχει ορίσει η Ducati στα τρία οδηγικά mode, Sport, Touring και Urban.
 

Διαθέσιμη από τον Ιούνιο

Η Hypermotard 950 RVE διατίθεται από 17.800 ευρώ και η βαφή «Graffity Livery Evo» θα είναι διαθέσιμη στους αντιπροσώπους της Ducati από τον Ιούνιο του 2023.
 
Νέα γραφικά για την Ducati Hypermotard 950 RVE.
Ονομάζονται «Graffity Livery Evo» και είναι εμπνευσμένα από την τέχνη του δρόμου.
Τονίζουν τον χαρακτήρα και την εμπειρία οδήγησης του μοντέλου.
Από Ιούνιο διαθέσιμη!
Πως σου φαίνονται τα νέα γραφικά της Ducati;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »