To νέο Benelli 302R.

To νέο Benelli 302R.

Νέο Beneli 302R - Παρουσιάστηκε

Γεγονός αποτελεί, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, η παρουσίαση του νέου Benelli 302R, κάτι που για το οποίο σας είχαμε προϊδεάσει προ ολίγων ημερών. Δείτε περισσότερα.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Όπως ανακοινώθηκε σε πολλαπλά ενημερωτικά μέσα μοτοσυκλέτας ανά τον κόσμο, η Benelli παρουσίασε και επίσημα το νέο 302R, ανανεώνοντας το σε μεγάλο βαθμό. Εμείς, σας είχαμε προϊδεάσει πριν λίγο καιρό, για την εμφάνιση του νέου μοντέλου σε «κατασκοπευτικές εικόνες», που εξασφάλισαν άλλα διεθνή δίκτυα και σήμερα, η Benelli επιβεβαιώνει την εξέλιξη.
 
Το νέο 302R έχει μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές, που το κάνουν ακόμα πιο μοντέρνο και ελκυστικό ειδικά για το νεότερο κοινό, που θα το προτιμήσει. Το εμπρόσθιο φωτιστικό σώμα έχει κατακόρυφη σχεδίαση, ενώ είναι τεχνολογίας LED, όπως και τα φλας. Η «αδυνατισμένη» εμφάνιση του μοντέλου δεν περιορίζεται μόνο στα looks, αφού η μοτοσυκλέτα έχασε 22 κιλά (!) βάρους, ζυγίζοντας πλέον 182 κιλά, πλήρης υγρών.
 
Η νέα 302R αποκτά επίσης εμπρόσθιο πιρούνι 41 χιλιοστών με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, αμορτισέρ επίσης ρυθμιζόμενο στην προφόρτιση, αλλά και νέες δαγκάνες 4 εμβόλων στο εμπρός μέρος. Το πλαίσιο είναι ανασχεδιασμένο ώστε να είναι ελαφρύτερο αλλά ταυτόχρονα πιο άκαμπτο, ενώ ο κινητήρας αποδίδει 34 ίππους, όντας συμβατός με τις προδιαγραφές Euro 5.
 
H νέα Benelli 302R εξοπλίζεται επιπλέον με οθόνη TFT για την απεικόνιση των οργάνων και των ενδείξεων, ενώ όπως βλέπετε και στην ανάλογη εικόνα, οι διακόπτες είναι φωτιζόμενοι. Με την αποκάλυψη του νέου μοντέλου, λέγεται ότι η είσοδος του στην αγορά της Ινδίας θα γίνει φέτος, ενώ όσον αφορά την δική μας (και κατ επέκταση, της Ευρώπης), μάλλον πρέπει να περιμένουμε ακόμα. Μείνετε συντονισμένοι.