Αυτό είναι το επερχόμενο Benelli TNT 600

Και αυτό, όπως όλα δείχνουν, είναι το επόμενο Benelli 302R.

Benelli: Νέα μοντέλα εμφανίζονται σε φωτογραφίες

Το νέο Benelli TNT 600 αλλά και το 302R που έρχεται, αποκάλυψαν φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα. Δείτε περισσότερα…

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Η Benelli είναι γνωστό πως διαθέτει πλάνο για την ανανέωση μοντέλων και την παρουσίαση νέων στο μέλλον και τώρα, αποκαλύφθηκε η μορφή δύο εξ αυτών. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για το TNT 600 και το 302R, μια street/naked και μια sportbike αντίστοιχα.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι εικόνες εμφανίστηκαν από μέσα όπως το Cycleworld και αποκαλύπτουν πιθανότατα τις τελικές μορφές των μοντέλων. Ξεκινώντας από το TNT 600, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που κυκλοφορούσε (και κυκλοφορεί ακόμα σε κάποιες αγορές) τα προηγούμενα χρόνια, ως μια πρόταση στα naked μεσαίου κυβισμού. Το μοντέλο εμφανίζεται σημαντικά ανανεωμένο στην εμφάνιση, με φωτισμό LED, ενώ θα εξοπλίζεται φυσικά και με οθόνη TFT για τις ενδείξεις. Αλλαγές θα γίνουν και στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας, με νέο ψαλίδι και πιρούνι, φρένα Brembo και ABS της Bosch. Ο κινητήρας αναμένεται να αποδίδει 80 ίππους και, πιθανότατα, θα εναρμονιστεί με το Euro 5, αν θέλει να έρθει και στην Ευρώπη.


 
Για το 302R, τώρα, το sport μοντέλο μικρομεσαίου κυβισμού πιθανότατα είναι και αρκετά πιο ενδιαφέρον για μεγάλη μερίδα μοτοσυκλετιστών, καθώς η ανάπτυξη που έχει γνωρίσει η κατηγορία τα τελευταία έτη είναι σημαντική. Το νέο 302R θα είναι ανανέωση του υπάρχοντος μοντέλου που κυκλοφορεί ήδη σε αρκετές αγορές και θα βασίζεται μηχανικά, στο street 302S. Εμφανισιακά το μοντέλο είναι ουσιαστικά ολοκαίνουργιο, ωστόσο μηχανικά θα μείνει σε μεγάλο βαθμό όμοιο με το τωρινό 302R, αποδίδοντας 35 ίππους μετά την συμμόρφωση με Euro 5.


 
Είναι σαφές λοιπόν ότι εξελίξεις για νέα μοντέλα Benelli αναμένονται, όμως προς το παρόν δεν αποκαλύπτεται κάτι παραπάνω. Μείνετε συντονισμένοι. 

(Πηγή-εικόνες: Cycleworld, Cycleworld)