Αυτή είναι η νέα Longjia V-Bob 650

Αυτή είναι η νέα Longjia V-Bob 650

Αυτή είναι η νέα Longjia V-Bob 650

Νέα κινεζική cruiser μοτοσυκλέτα προ των πυλών

Η πολιορκία εκ Κίνας στις μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού συνεχίζεται, καθώς μια ακόμα μοτοσυκλέτα cruiser αλιεύθηκε από τα διεθνή μέσα, σε φάση ανάπτυξης. Δείτε περισσότερα.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία έτη, οι Κινέζοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών όχι απλά έκαναν άλματα προόδου στην ποιότητα και το επίπεδο των μοντέλων τους, αλλά και αυξήθηκαν αριθμητικά. Αυτή λοιπόν η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, είναι ένα ακόμα cruiser, που ετοιμάζεται να χτυπήσει τις πόρτες της ευρωπαϊκή αγοράς.
 
Πρόκειται για την νέα μοτοσυκλέτα της Longjia με ονομασία V-Bob 650, σύμφωνα με το BikeSocial που εξασφάλισε τις φωτογραφίες. Ο κινητήρας που φαίνεται σαφέστατα στα σχέδια, είναι ένας δικύλινδρος σε διάταξη V με κυβισμό 650 κυβικών, που πιθανότατα θα είναι παρόμοιος με αυτόν των GT650 και GV650 της Hyosung. H ίδια η μοτοσυκλέτα ασπάζεται την εμφάνιση μιας αμερικάνικης Bobber, με το χαρακτηριστικό φαρδύ τιμόνι, το σχήμα της σέλας και την εξάτμιση, που φαίνεται στην δεξιά πλευρά του μοντέλου.
 
Φυσικά, οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία προς το παρόν δεν υπάρχει, ωστόσο φανταστείτε μια ιπποδύναμη της τάξης των 70 ίππων ή εκεί περίπου (προκειμένου να περνά και τις προδιαγραφές ρύπων στην Ευρώπη). Στην τελική μετάδοση, φαίνεται η χρήση ενός ιμάντα, ακόμα μια «cruiser-άδικη» επιλογή. Για την άφιξη στην Ευρώπη, θα πρέπει βέβαια το μοντέλο να φέρει και εξοπλισμό όπως ABS και ειδικούς πλαϊνούς ανακλαστήρες, μεταξύ άλλων και το σχέδιο αποκαλύπτει την ύπαρξη των τελευταίων. Ακόμα και η βάση της πινακίδας, που εκτείνεται πίσω από τον πίσω τροχό, αποτελεί μια ξεκάθαρα Euro πινελιά, μιας και επιβάλλεται από τους κανονισμούς. 

Πως σας φαίνεται; Μπορούν οι Κινέζοι κατασκευαστές να διεκδικήσουν γενναίο μερίδιο και στα cruisers, ακόμα και αν μιλάμε για την ευρωπαϊκή αγορά; Περιμένουμε και περισσότερα. 

(Πηγή-εικόνες: BikeSocial)