Αυτή είναι η Vyrus Alien

Αυτή είναι η Vyrus Alien

Αυτή είναι η Vyrus Alien

Αυτή είναι η Vyrus Alien

Αυτή είναι η Vyrus Alien

Αυτή είναι η Vyrus Alien

Νέα Vyrus Alyen: Διαστημική σχεδίαση!

Μια μοτοσυκλέτα με όνομα που θυμίζει αρρώστια και ανάλογα… αρρωστημένη σχεδίαση που προκαλεί την περιέργεια και τον ενθουσιασμό. Αυτή είναι η νέα «Alyen» της Vyrus.

Μια μάρκα μοτοσυκλέτας με όνομα που σημαίνει κυριολεκτικά «ιός», αποφάσισε να παρουσιάσει μια νέα μοτοσυκλέτα εν μέσω της πανδημίας και το νέο μοντέλο είναι κάθε άλλο παρά «συνηθισμένο»! Αυτή είναι η νέα Alyen, η οποία έχει αρκετά ιδιαίτερα στοιχεία και πάνω από όλα, μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
 
Πρόκειται για μια ιταλικής κατασκευής μοτοσυκλέτα, που χρησιμοποιεί έναν κινητήρα Superquadro της Ducati, ως πηγή ισχύος της. Το μοτέρ των 1.282 κ.εκ., που έχει στο παρελθόν χρησιμοποιηθεί και στην 1299 Panigale, αποδίδει 205 ίππους και εδράζεται σε ένα «πλαίσιο από μαγνήσιο τύπου διπλού ωμέγα, με ένα αυτοφερόμενο αμάξωμα από σύνθετα υλικά». Φανταζόμαστε λοιπόν ότι η κατασκευή θα θυμίζει τις παλιότερες Bimota Tesi, με το χαρακτηριστικό πλαίσιο που αγκάλιαζε τον κινητήρα.
 
Κατά τα άλλα, και στην Alyen βλέπουμε την χρήση αντισυμβατικού μπροστινού συστήματος, με χρήση διάταξης hub steering. Δύο αμορτισέρ συνδέονται με τα εμπρός και πίσω ψαλίδια, με την Vyrus να χαρακτηρίζει την ανάρτηση ως «Push Rod Twin Pivot» σύστημα. 
 
Η σχεδίαση της Alyen φυσικά δεν χρειάζεται πολύ σχολιασμό: Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, με ακραία τεθλασμένη αισθητική και το μαύρο χρώμα του ανθρακονήματος και των σύνθετων υλικών να κυριαρχούν. Προσέξτε τις δύο εξατμίσεις στο πίσω μέρος του μοντέλου, το σχέδιο στις ζάντες της Rotobox, το εμπρός μέρος που θυμίζει εξώκοσμο απειλητικό πλάσμα… Αλλωστε, η Vyrus πάντα παρουσίαζε εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες.
 
Πληροφορίες για διαθεσιμότητα και κόστος, δεν έγιναν ακόμα γνωστές. Φανταζόμαστε ωστόσο ότι η μοτοσυκλέτα θα είναι… εντελώς απρόσιτη για τους περισσότερους!