Νέα Moto Guzzi V7III Racer Limited

Περιορισμένης παραγωγής νέα έκδοση για την θρυλική V7, που τιμά την αγωνιστική ιστορία της Moto Guzzi. Δείτε περισσότερα…

Πριν λίγες ώρες, η Moto Guzzi ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο: Την περιορισμένης παραγωγής, V7III Racer Limited Edition. Η νέα αυτή έκδοση θα διατεθεί αποκλειστικά, στις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά, σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, ενώ παρά τον Limited χαρακτηρισμό, δεν αναφέρεται πόσα κομμάτια της θα κατασκευαστούν.

Βασικές διαφορές της Racer Limited Edition με τις απλές εκδόσεις της V7III, θα είναι οι χρωματικοί της συνδυασμοί: Η νέα μοτοσυκλέτα θα κυκλοφορήσει σε ένα γυαλιστερό λευκό χρώμα, με κόκκινο στο πλαίσιο, το ψαλίδι, το υποπλαίσιο και λεπτομέρειες όπως τα λογότυπα και το pinstriping. Η σέλα αλλά και η ιδιαίτερη δερμάτινη λωρίδα που διατρέχει το ρεζερβουάρ είναι σε καφέ χρώμα.

¶λλες μοναδικές λεπτομέρειες για την ειδική έκδοση αποτελούν τα: κλιπ-ον, προς τα πίσω τοποθετημένα μαρσπιέ και αφαιρούμενο καπάκι πίσω σέλας, που κρύβει την θέση του συνεπιβάτη. Λεπτομέρειες που τονίζουν τον χαρακτήρα του μοντέλου, υπάρχουν ακόμα στην άνω τιμονόπλακα.

Στα περιφερειακά, η μοτοσυκλέτα εξοπλιζεται με ένα ζευγάρι πλήρως ρυθμιζόμενων αμορτισέρ από την Ohlins  πίσω και τηλεσκοπικό πιρούνι διαμέτρου 40 χιλιοστών εμπρός. Για την πέδηση φροντίζουν δύο 4πίστονες Brembo δαγκάνες μαζί με δίσκους 320 χιλιοστών εμπρός, ενώ πίσω συναντάμε έναν δίσκο 260 χιλιοστών με δαγκάνα 2 εμβόλων. Οι τροχοί θα είναι ακτινωτοί, σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες.

Η μοτοσυκλέτα, αν και αναφέρεται ότι είναι «μοντέλο 2020», θα γίνει διαθέσιμη από το καλοκαίρι σε ΗΠΑ και Καναδά, με μια τιμή που θα ξεκινά από τις 9.990 δολάρια. Καθόλου άσχημα, για μια Limited Edition!