Η νέα MV Agusta Dragster 800 RR «TheArsenale».

Η νέα MV Agusta Dragster 800 RR «TheArsenale».

Η νέα MV Agusta Dragster 800 RR «TheArsenale».

Νέα MV Agusta Dragster 800 RR «TheArsenale»

Μια ακόμα ειδική έκδοση μοτοσυκλέτας από την MV Agusta,για την Brutale 800RR, εμπνευσμένη από μια ιστοσελίδα διάθεσης ειδών πολυτελείας. Δείτε περισσότερα.

Η MV Agusta έχει κάνει πολύ γνωστές τις προθέσεις της, να δημιουργήσει μια ultra-premium εικόνα γύρω από τις μοτοσυκλέτες της και η νέα Brutale 800RR «TheArsenale» αποτελεί ένα ακόμα διαπιστευτήριο. Πρόκειται για μία ακόμα Limited Edition της γνωστής μοτοσυκλέτας, εμπνευσμένη από την μάρκα ειδών πολυτελείας TheArsenale.

Βασικό χαρακτηριστικό της Limited μοτοσυκλέτας αποτελεί ο μοναδικός χρωματισμός, σε πορτοκαλί και μαύρο, με λεπτομέρειες όπως οι μανέτες, οι τροχοί, το κάλυμμα του συμπλέκτη και τα προστατευτικά του κινητήρα σε πρώτο πλάνο.

¶λλες αλλαγές δεν ανακοινώνονται για το μοντέλο, το οποίο διατηρεί τον γνωστό τρικύλινδρο κινητήρα των 138 ίππων, ενώ εξοπλίζεται με quickshifter δύο κατευθύνσεων, traction control, και συμπλέκτη ολίσθησης. H μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη για πώληση μέσω της ιστοσελίδας της TheArsenale, χωρίς όμως να ανακοινώνονται πληροφορίες όπως η τιμή αλλά και η διαθεσιμότητα της.

Για την νέα συνεργασία, ο Ratmir Sardarov της MV Agusta δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή την νέα συνεργασία με την TheArsenale. Πάντα μας γοήτευε το πρωτοποριακό τους πνεύμα και η κορυφαία τους προσέγγιση στην λεπτομέρεια της πολυτέλειας. Μόνο τα καλύτερα και τα πλέον αποκλειστικά μοντέλα υπάρχουν στο ψηφιακό γκαράζ τους και η μοτοσυκλέτα μας, ένα κομμάτι αγνής μοτοσυκλετιστικής τέχνης, βρίσκεται ανάμεσα στα πολύτιμα προϊόντα τους»