Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Η Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Νέα Ducati Diavel 1260 Lamborghini

Με άμεση σύνδεση σε μια από τις πλέον εμβληματικές μάρκες αυτοκίνησης παγκοσμίως, η Ducati παρουσιάζει την Diavel 1260 Lamborghini, μια έκδοση για λίγους παγκοσμίως. Δείτε περισσότερα.

Στο 4ο μέρος των ψηφιακών παρουσιάσεων των νέων μοντέλων της, η Ducati αποκάλυψε την νέα Diavel 1260 Lamborghini, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαμε εδώ και πολύ καιρό για το μοντέλο. Η Ducati τιμά τον κολοσσό της σπορ αυτοκίνησης με την νέα μοτοσυκλέτα, έλκοντας την έμπνευση για την Diavel 1260 Lamborghini από την Sian FKP 37, το πιο πολυτελές και το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της Lamborghini που παρήχθη σε μόνο 63 κομμάτια για όλο τον κόσμο. Η Diavel 1260 Lamborghini θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό κομματιών και συγκεκριμένα, σε 630 μόνο μονάδες παγκόσμια.
 
Βασικό σχεδιαστικό σημείο της Diavel 1260 Lamborghini είναι οι τροχοί, οι οποίοι είναι μοναδικής σχεδίασης για το μοντέλο και αποτελούν άμεση αναφορά στους τροχούς της Sian. Οι εισαγωγές αέρα και τα καλύμματα του ψυγείου είναι κατασκευασμένα από ανθρακόνημα και με στοχευμένη σχεδίαση «επιπλεόντων» τμημάτων επί της κύριας δομής. Τα χρώματα της Diavel 1260 Lamborghini είναι ακριβώς τα ίδια με αυτάτης Sian: Το χαρακτηριστικό «Gea Green» κυριαρχεί στο κοστούμι, ενώ το πλαίσιο, οι ζάντες και το πίσω μέρος της σέλας είναι βαμμένα στο «Electrum Gold» που θυμίζει ροζ χρυσό. Οι εμπρός δαγκάνες Brembo M50 είναι βαμμένες στο χαρακτηριστικό Ducati Red.
 
Τα χαρακτηριστικά σχέδια των εξαγώνων και του «Y» της Lamborghini στολίζουν άλλα σημεία της μοτοσυκλέτας, όπως την εξάτμιση και τις αισθητικές λεπτομέρειες της σέλας, ενώ το carbon δίνει και παίρνει σε τμήματα όπως το κάλυμμα του σιγαστήρα, το σπόιλερ και το κάλυμμα του ρεζερβουάρ, τα φτερά εμπρός και πίσω, το κάλυμμα του πίνακα οργάνων και το περίβλημα του εμπρός φωτιστικού σώματος. Για όσους αποκτήσουν την 1260 Lamborghini, η Ducati δίνει την επιλογή απόκτησης ενός ειδικού για την περίσταση κράνους, σχεδιασμένο από το Centro Stile της εταιρείας. O αριθμός 63 αναφέρεται στην χρονολογία ίδρυσης της Lamborghini (1963). Μηχανολογικά, η μοτοσυκλέτα βασίζεται πλήρως στην Diavel 1260.
 
 

  • BBB

    Πολύ όμορφη, ξεχωριστή και ποζεράδικη. Αν δεν είχε το backup της vw όμως, θα μπορούσε να φτιάξει κάτι τέτοιο η ducati? άρα το ερώτημα που γεννάται "είναι 100% ducati αυτό"?