NX500: Το επόμενο best seller της Honda ήρθε στη Motorrad Βιταλιώτης

NX500: Το επόμενο best seller της Honda ήρθε στη Motorrad Βιταλιώτης

Το νέο Honda ΝΧ500 είναι ο αντικαταστάτης του άκρως επιτυχημένου CB 500X και αναμένεται να είναι το επόμενο best seller του Ιαπωνικού εργοστασίου. Δες το από κοντά και απόκτησέ το στη Motorrad Βιταλιώτης.

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!

To Honda NX500 είναι ο αντικαταστάτης του απόλυτου best seller στα μεσαία on-off, του CB 500X, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στους Ελληνικούς δρόμους. Η εμφάνιση του μοντέλου είναι εξολοκλήρου επανασχεδιασμένη και παραπέμπει στο Transalp 750 με τον LED προβολέα να είναι νέος και τα πλαϊνά πλαστικά να έχουν καθαρές γραμμές. Είναι εξοπλισμένο με έγχρωμη TFT οθόνη 5 ιντσών με 3 Interface και η πλοήγηση στο μενού γίνεται μέσω του φωτιζόμενου joystick. Ο δικύλινδρος κινητήρας των 47,6 ίππων συνεργάζεται με συμπλέκτη ολίσθησης, ενώ το Traction control φροντίζει για την ασφάλεια του αναβάτη σε ολισθηρό οδόστρωμα και δίνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης. Στον τομέα των αναρτήσεων, συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλιοστών της Showa και μονό αμορτισέρ, αμφότερα με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου. Τα φρένα του νέου NX500, απαρτίζουν 2 δίσκοι των 296 χιλιοστών με διπίστονες δαγκάνες της Nissin μπροστά, ενώ πίσω, υπεύθυνος είναι ένας δίσκος των 240 χιλιοστών με μονοπίστονη δαγκάνα με στάνταρ δικάναλο ABS.
Φυσικά, για το NX500 υπάρχουν πολλά γνήσια αξεσουάρ για να δώσεις τη δική σου πινελιά και να εκτοξεύσεις την πρακτικότητα. Ο κατάλογος μεταξύ άλλων περιλαμβάνει top box 38 λίτρων, πλαϊνές βαλίτσες, φιμέ ανεμοθώρακα, κεντρικό σταντ, προστατευτικά κάγκελα, προβολείς ομίχλης, θερμαινόμενα γκριπ και άλλα.    


Το νέο ΝΧ500 είναι άμεσα διαθέσιμο στην κάθετη μονάδα Motorrad Βιταλιώτης μαζί με όλα τα best seller της Honda όπως το ολοκαίνουργιο Transalp 750 που έχει ήδη ταράξει τα νερά της adventure κατηγορίας. Ετοιμοπαράδοτο είναι και το X-ADV με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που ισορροπεί μεταξύ μοτοσυκλέτας και scooter και το νέο CL500 με την ξεχωριστή scrambler εμφάνιση που συνδυάζει το σύγχρονο με το retro. Αυτά και πολλά ακόμα μοντέλα της Honda σε περιμένουν να τα δεις από κοντά και να τα αποκτήσεις μέσα από ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα. Το έμπειρο προσωπικό της Motorrad Βιταλιώτης θα λύσει κάθε σας απορία και θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Η εταιρεία είναι και επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών QJ Motor, SYM, Daytona, ZONTES και Modenas, οπότε προσφέρει πληθώρα μοντέλων που καλύπτουν ένα πολύ ευρύ πεδίο χρήσης. 

Η Motorrad Βιταλιώτης είναι εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda που σημαίνει τεχνικοί με άριστη γνώση του αντικειμένου τους, καταρτισμένοι, πιστοποιημένοι και ελεγχόμενοι από την ίδια την Honda, που ορίζει τα ποιοτικά στάνταρ των εργασιών συντήρησης. Χρησιμοποιούν διαγνωστικά μηχανήματα και κατάλληλα εργαλεία που μόνο εντός του εταιρικού της δικτύου μπορεί κανείς να εξασφαλίσει. Σε κάθε εργασία επισκευής ή συντήρησης χρησιμοποιούνται αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά και αναλώσιμα, σχεδιασμένα και εξελιγμένα από τους κορυφαίους Ιάπωνες μηχανικούς, τα οποία διασφαλίζουν τη μακροζωία και την καλή λειτουργία της μοτοσυκλέτας σου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θηβών 244, Περιστέρι
τηλ.: 210.5741021 / 210.5768083
www.motorrad.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »