• 1.459 ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
    Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μπαταρίες Tecnium: Η λύση για κάθε δίκυκλο

Ο χειμώνας πλησιάζει, εσύ θα μείνεις με την ίδια μπαταρία; Δες πώς θα βρεις αυτή που ταιριάζει στη δική σου μοτοσυκλέτα.

H Tecnium είναι μια καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των ανταλλακτικών μοτοσυκλετών και scooter. Η γκάμα της σήμερα περιλαμβάνει φίλτρα λαδιού, ιμάντες κίνησης, τακάκια, αλυσίδες χρονισμού και κίνησης, φλάτζες, φίλτρα αέρα, εξατμίσεις, δίσκους συμπλέκτη, μπαταρίες και πολλά ακόμα. Όλα χαρακτηρίζονται από την κορυφαία σχέση ποιότητας – τιμής και τη μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ υπερκαλύπτουν τα στάνταρ που θέτουν οι κατασκευαστές. Αν θέλεις να χαρίσεις μακροζωία και αξιοπιστία στο δίκυκλό σου, η Tecnium είναι η σωστή επιλογή.
Όλοι γνωρίζουμε πόσο ταλαιπωρούν τη μπαταρία οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα και μια ταλαιπωρημένη μπαταρία έχει περισσότερες πιθανότητες να σε “αφήσει” ένα κρύο πρωινό που θα πας να βάλεις μπροστά τον κινητήρα. Για να μη βρεθείς λοιπόν σε δύσκολη άλλαξε σήμερα τη “γερασμένη” μπαταρία σου με μια ολοκαίνουργια Tecnium. Η γκάμα περιλαμβάνει συμβατικές μπαταρίες, αλλά και κλειστού τύπου για μηδενική συντήρηση. Στη χώρα μας εισάγονται εδώ και πολλά χρόνια από τη Moto Trade αποτελούν δοκιμασμένα την καλύτερη επιλογή, την οποία έχουν αγαπήσει οι περισσότεροι πελάτες όχι μόνο λιανικής, αλλά και χονδρικής. Είναι διαθέσιμες για όλα τα μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και παπιών της αγοράς και μπορείς εύκολα να βρεις αυτή που ταιριάζει στο δίτροχό σου με ένα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης. Οι αποστολές γίνονται άμεσα σε όλη την Ελλάδα. Και φυσικά το έμπειρο προσωπικό είναι στη διάθεσή σου και τηλεφωνικά στο 2310 500991 προκειμένου να λύσει κάθε σου απορία και να σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

Διαβάστε ακόμα: