Moto Trade: Νέες παραλαβές για κάθε ανάγκη

Μπορεί άλλοι να έκαναν διακοπές τον Αύγουστο, αλλά στη Moto Trade προετοιμάζονταν για δυναμική επιστροφή με νέες παραλαβές.

Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών των μοτοσυκλετιστών, η δουλειά δεν σταμάτησε τον Αύγουστο για τη Moto Trade, η οποία παρέλαβε νέα προϊόντα των εταιρειών UMA, RCB, CARDINALS, YYPANG, ADIGE και πολλά άλλα όπως κινητήρες 110, 140 και 150 κυβικών και φυσικά τεράστια γκάμα από ανταλλακτικά. Όλα είναι διαθέσιμα και στο www.mototrade.gr και μέσα από το εύκολο και κατανοητό μενού μπορείς να βρεις ότι χρειάζεσαι, αφού όλα είναι ταξινομημένα ανάλογα με το είδος. Έτσι, μπορείς να κάνεις τις αγορές σου ηλεκτρονικά γρήγορα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σου.

Από το 1978 η Mototrade βρίσκεται στο πλευρό πελατών λιανικής και χονδρικής παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη. Σήμερα, εισάγει και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού, ενώ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πολλών από αυτούς. Η λίστα είναι εντυπωσιακά μεγάλη, αλλά ενδεικτικά θα μπορούσαμε να αναφέρουμε τις εταιρείες RACING BOY, UMA RACING και CARDINALS RACING, ενώ διαθέτει ώς ανεξάρτητος εισαγωγέας τα προϊόντα των FEDERAL, ASPIRA, NGK και BANDO. Η Mototrade αναζητά συνεχώς νέες εταιρείες, ώστε να μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες της. Πρόσφατα στο οπλοστάσιό της προστέθηκαν τα κράνη της SPYDER, τα οποία θα βρείτε σε μοναδικές τιμές γνωριμίας, καθώς και τα τακάκια και οι δίσκοι συμπλέκτη της Ιταλικής ADIGE, που ξεχωρίζουν για την ποιότητα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30