Το teaser σχέδιο της Aston Martin για την νέα μοτοσυκλέτα της.

Μοτοσυκλέτα από την…Aston Martin;

Συνεργασία της θρυλικής εταιρείας αυτοκινήτων με την Brough Superior, την πάλαι ποτέ καλύτερη βρετανική βιομηχαία μοτοσυκλέτας, φαίνεται πως είναι στα σκαριά. Δείτε περισσότερα.

Δηλώσεις που αναμένεται να επιβεβαιωθούν σύντομα, κάνουν λόγο για μια ακόμη ultra limited μοτοσυκλέτα, που θα εμφανιστεί στην EICMA τις επόμενες ημέρες. Πιο συγκεκριμένα, λέγεται ότι η Aston Martin, η γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων της Βρετανίας, θα συνεργαστεί με την Brough Superior για την δημιουργία μιας νέας μοτοσυκλέτας. Και για όσους δεν γνωρίζουν τι εστί Brough Superior, μιλάμε για μια ιστορική βρετανική μάρκα μοτοσυκλετών, που κατασκεύαζε κορυφαία μοντέλα στην περίοδο πριν το 1940 και θεωρείτο «η Rolls Royce των μοτοσυκλετών»

Η είδηση θέλει τις δύο εταιρείες να φτιάχνουν μία ιδιαίτερη νέα μοτοσυκλέτα, προφανώς στην ultra-premium κατηγορία, με έμφαση στο design και στις υψηλές επιδόσεις. Τίποτε περισσότερο όσον αφορά την  μοτοσυκλέτα και την «μορφή» της δεν αποκαλύπτεται, πέρα από το αινιγματικό ασπρόμαυρο σχέδιο που βλέπετε στην εικόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η νέα μοτοσυκλέτα θα φέρει το σήμα της Aston Martin, παρά το γεγονός ότι θα κατασκευάζεται σε συνεργασία με την Brough Superior. Οι δύο εταιρείες θα κατασκευάζουν την μοτοσυκλέτα χρησιμοποιώντας «τα καλύτερα υλικά» και θα παρουσιάσει νεωτεριστικό design και κατασκευαστικές λύσεις.  Η μοτοσυκλέτα θα είναι το πρώτο δίτροχο όχημα στην ιστορία με το σήμα της Aston Martin και θα παραχθεί σε «αυστηρά περιορισμένους» αριθμούς. Καταλάβαμε.

Περισσότερα περιμένουμε στην επερχόμενη EICMA και φυσικά, η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να απευθύνεται σε… πολύ λίγους, και αριθμητικά και χρηματικά. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.