2 θα είναι οι αγώνες που θα γίνουν και στην πίστα Marco Simoncelli του Misano φέτος...

MotoGP: Αγώνας στο Misano στην «μαύρη» επέτειο του Simoncelli

2ος αγώνας στο Misano, που αντικαθιστά αυτόν της Sepang… Την διεξαγωγή ενός ακόμα αγώνα στην πίστα Marco Simoncelli, στις ημέρες της 10ης επετείου από τον θάνατο του, αποφάσισε η Dorna.

Η πανδημία δείχνει τα δόντια της ακατάπαυστα σχεδόν 2 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του COVID-19 και δυστυχώς, τα προγράμματα των αγώνων συνεχίζουν να επηρεάζονται. Πιο συγκεκριμένα, για το MotoGP ήδη δημοσιεύθηκε η ακύρωση του αγώνα της Sepang στην Μαλαισία, που ήταν να γίνει στις 24 Οκτώβρη, ενώ όλοι περιμένουν την αντίστοιχη ακύρωση και του αγώνα των ΗΠΑ στο Texas.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Το MotoGP λοιπόν, ανακοίνωσε ότι στην θέση του ακυρωμένου αγώνα στην Sepang, θα διεξαχθεί ένας ακόμα αγώνας, στην πίστα «Marco Simoncelli» του Misano. Ο νέος αγώνας θα λάβει χώρα τις ίδιες μέρες με αυτόν του ακυρωθέντος GP Μαλαισίας (22-24 Οκτώβρη). Αυτό σημαίνει, ότι  το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, που σηματοδοτεί την 10η επέτειο από τον θάνατο του Sic, θα διεξάγονται οι κατατακτήριες δοκιμές.  Σίγουρα, αναμένεται κάποιου είδους δράση για να τιμηθεί ο Marco Simoncelli, καθώς και η πίστα του Misano φέρει το όνομα του.
 
Κατά τα άλλα, αναμένεται και η ακύρωση του GP Αμερικής, καθώς η πανδημία σημειώνει ραγδαία έκρηξη στην πολιτεία των ΗΠΑ, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »