MotO.K: Δίπλα σου σε κάθε lockdown

H MotO.K παραμένει στο πλευρό των αναβατών και βρίσκει νέους τρόπους ώστε να μπορεί να εξυπηρετεί. Δες πώς θα αποκτήσεις νέο κάλυμμα σέλας ακόμα και στο lockdown.

Η αντικατάσταση του καλύμματος της σέλας είναι από τις πιο εύκολες και οικονομικές λύσεις προκειμένου να ανανεώσεις την εμφάνιση της μοτοσυκλέτας σου και να της δώσεις φρεσκάδα. Στη MotO.K το γνωρίζουν πολύ καλά και έχουν τον τρόπο να εξυπηρετήσουν τους πελάτες ακόμα και υπό καθεστώς lockdown. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα άριστης ποιότητας χειροποίητο κάλυμμα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένα κλικ στο www.motok-seats.com. Εκεί θα δεις περισσότερα από 700 διαφορετικά καλύμματα για όλα τα μοντέλα της αγοράς και μέσα από τις πολλές διαφορετικές επιλογές που δίνει η MotO.K για το καθένα από αυτά, σίγουρα θα βρεις αυτό που ταιριάζει στα γούστα σου. Όλα είναι αντιολισθητικά, αντιμυκητιακά, αντιβακτηριδιακά και 100% αδιάβροχα με στεγανοποιημένες ραφές.

Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείς να κάνεις εύκολα την παραγγελία σου από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σου και αξίζει να θυμίσουμε οτι η MotO.K κατανοώντας πλήρως τις συνθήκες αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, κάνει δώρο τα μεταφορικά σε κάθε lockdown. Μαζί με το καινούργιο σου κάλυμμα παραλαμβάνεις και αναλυτικές οδηγίες, ώστε να κάνεις μόνος σου την τοποθέτηση. Οι πιο απαιτητικοί μπορούν να στείλουν το δικό τους σχέδιο στη MotO.K, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την εταιρεία από πριν καθώς υπάρχει περίπτωση η σέλα ή και ολόκληρη η μοτοσυκλέτα να πρέπει να έρθει στις εγκαταστάσεις της. Η MotO.K προσφέρει μεγάλη ευελιξία στην παραλαβή, καθώς μπορούν οι ίδιοι να παραλάβουν τη σέλα από τον χώρο σου, ώστε να μη χρειαστεί να μετακινηθείς.

Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού εξαρχής ενός μοναδικού design που θα ταιριάζει με την γραμμή και το ύφος της εκάστοτε μοτοσυκλέτας, αλλά και την προσωπικότητα του συγκεκριμένου πελάτη. Αυτό επιτυγχάνεται μετά από συνέντευξη με τον αναβάτη, ώστε το εξειδικευμένο προσωπικό να προτείνει τον κατάλληλο σχεδιασμό και τα υλικά που θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το τελικό design, δίνοντας σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια του νέου χειροποίητου καλύμματος της σέλας.



Στόχος της MotO.K είναι η μέγιστη δυνατή ποιότητα στην καλύτερη τιμή και αυτό επιτυγχάνεται με την παραγωγική διαδικασία να γίνεται κυρίως χειροποίητα με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικού εξοπλισμού. Τα υλικά που χρησιμοποιεί η MotO.K για την κατασκευή των καλυμμάτων είναι υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούν να αντέξουν τις δύσκολες συνθήκες που θα εκτεθούν όπως ήλιος, βροχή, ακραίες θερμοκρασίες και άλλα. Η εταιρεία είναι απόλυτα σίγουρη για το προϊόν που προσφέρει και γι` αυτό δίνει εγγύηση υλικών και εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καλλιρρόης 37, Αθήνα

Τηλ.: 210 9712600

https://motok-seats.com/

Facebook Page


Διαβάστε ακόμα: