• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Φωτογραφίες της... χρυσής MV Agusta Dragster RC.

Φωτογραφίες της... χρυσής MV Agusta Dragster RC.

Φωτογραφίες της... χρυσής MV Agusta Dragster RC.

Φωτογραφίες της... χρυσής MV Agusta Dragster RC.

Μία...χρυσή MV Agusta Dragster RC

 

Μία ειδική μοτοσυκλέτα της MV Agusta που αποκαλύφθηκε πριν λίγες ώρες και… δεν θα την δούμε σε άλλο κομμάτι! Δείτε περισσότερα.

MotoCert: Έτσι θα την ελέγξεις πριν την αγοράσεις

Η MV Agusta είναι γνωστή για τις εξωτικές μοτοσυκλέτες της, ενώ τελευταίως δίνει ιδιαίτερη βάση στα περιορισμένης παραγωγής μοντέλα. Σήμερα παρουσίασε μια νέα μοτοσυκλέτα, η οποία θα είναι «one-off» κατασκευή, δηλαδή θα είναι μια και μοναδική και πρόκειται για αυτή την Dragster RC που βλέπετε.

Η μοτοσυκλέτα χαρακτηρίζεται από το μαύρο της χρώμα, που εναλλάσσεται με… το χρυσό, σχεδόν σε όλη τη μοτοσυκλέτα: στο πλαίσιο, τους τροχούς, το κάλυμμα της εξάτμισης, το ρεζερβουάρ και την περιοχή του υποπλαισίου αλλά και τις μανέτες και το όργανο.

Όπως ίσως κάποιοι καταλάβατε μέχρι τώρα, πρόκειται για μια παραγγελία ιδιώτη, όπως αναφέρει και η MV Agusta: «Δημιουργημένο για έναν ειδικό πελάτη, αυτό το μοναδικό μοντέλο συνδυάζει το καλύτερο επίπεδο στην επαργύρωση και στο φινίρισμα των λεπτομερειών».

Προς το παρόν δεν δημοσιεύθηκαν περισσότερες πληροφορίες από αυτές, ούτε και η… τιμή του μοντέλου αυτού, η οποία πάμε στοίχημα ότι θα είναι αστρονομική. Πως σας φαίνεται;