• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μητσοτάκης: Φορολογικά κίνητρα για κράνη

 

Φορολογικές ευκολίες ανήγγειλε ο πρωθυπουργός προκειμένου να μην κυκλοφορεί δικυκλιστής χωρίς κράνος.

Ένα από τα προβλήματα που απασχολεί σοβαρά τον πρωθυπουργό κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη είναι τα θανατηφόρα ατυχήματα δικυκλιστών λόγω έλλειψης προστατευτικού κράνους. Προκειμένου λοιπόν να σταματήσουμε να θρηνούμε αναβάτες, ο κύριος Μητσοτάκης δήλωσε οτι η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε θεσμοθέτηση φορολογικών κινήτρων που θα κάνουν πιο οικονομική και εύκολη την απόκτηση κράνους.

Όπως ο ίδιος δήλωσε:Δεν πρόκειται να δεχθώ καμία απόκλιση από την υποχρεωτική χρήση κράνους για τα δίκυκλα. Όπως εφαρμόζουμε τον αντικαπνιστικό νόμο, έτσι θα καταστήσουμε και απολύτως σαφές ότι τα κράνη είναι υποχρεωτικά. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε άλλο να θρηνούμε θανάτους από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από ανθρώπους οι οποίοι δεν φορούν κράνη όταν χρησιμοποιούν τα δίκυκλο τους. Και αυτό θα το πλαισιώσουμε και με ένα πλέγμα φορολογικών κινήτρων, ώστε η απόκτησή τους να γίνει πιο οικονομική.”

Σύμφωνα με τον κύριο Μητσοτάκη, τα μέτρα αυτά θα έχουν εξαγγελθεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου. Αναμένουμε με αγωνία τις εξελίξεις.

 

ΕΛΛΑΔΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ