Mermigas Team: Αξιόπιστο service και για CFMOTO

Mermigas Team: Αξιόπιστο service και για CFMOTO

Την αγαπημένη σου μοτοσυκλέτα πρέπει να τη διατηρείς σε άριστη κατάσταση. Η μόνη λύση είναι να επιλέξεις το κατάλληλο συνεργείο που θα την συντηρήσουν σωστά και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή.

Η επιλογή του κατάλληλου και πιο αξιόπιστου συνεργείου δεν είναι εύκολη υπόθεση γιατί γνωρίζουμε ότι οι επιλογές είναι ατελείωτες. Όμως, στη συντήρηση της μοτοσυκλέτας δεν χωρούν εκπτώσεις στον τομέα του service, καθώς η καλή λειτουργία της συνδέεται άμεσα με την ασφάλεια του αναβάτη. Αν θέλεις να είσαι απόλυτα σίγουρος ότι αφήνεις τη μοτοσυκλέτα σου σε καλά χέρια, εμπιστέψου την έμπειρη ομάδα της Mermigas Team που ανήκει στο επίσημο δίκτυο επισκευαστών της  CFMOTO.

Η Mermigas Team μετράει πλέον τρεις γενιές εμπειρίας και συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών προσφέροντας τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου after sales υπηρεσίες. Χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα για να μπορούν να εντοπίζουν προβλήματα σε οποιοδήποτε μοντέλο της CFMOTO, Kawasaki, Brixton, Moto Morini καθώς και σε Suzuki, Yamaha και Honda. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι διατηρεί υψηλή διαθεσιμότητα γνήσιων ανταλλακτικών και εξυπηρετεί άμεσα πελάτες λιανικής και χονδρικής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για περισσότερες πληροφορίες:

Μεσογείων 18 και Γεωργίου Μπονάνου 4
11527, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλ.: 210-7758193
e-mail: mermhgas@otenet.gr
www.mermigasmoto.gr
Facebook: Mermigas Team