Ο Marc Marquez στην σχάρα εκκίνησης του Red Bull Ring.

Με παυσίπονες ενέσεις «την βγάζει» ο Marquez

O τραυματισμός είναι ακόμα εδώ… Παραδέχεται ότι χρησιμοποίησε παυσίπονες ενέσεις στους αγώνες ο Marc Marquez, πιέζοντας αρκετά τα όρια του σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Marc Marquez έκανε μια καλή προσπάθεια στο Grand Prix Αυστρίας εχθές, αφού για αρκετό διάστημα ήταν και 1ος στον αγώνα, μέχρι που η βροχή και το χάος των τελευταίων γύρων έλαβε χώρα. Τελικά τερμάτισε 15ος,  ενώ σε δηλώσεις που έκανε, δεν αρνήθηκε ότι αναγκάζεται να κάνει παυσίπονες ενέσεις για να αντέξει τον πόνο που του προκαλεί ακόμα ο τραυματισμός του.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Συγκεκριμένα, ο Marquez είπε: «Εκτός από την Γερμανία, όπου δεν με ενόχλησε, και το τελευταίο Σαββατοκύριακο, σχεδόν σε όλους τους άλλους αγώνες, θα έλεγα 3 ή 4 φορές ακόμα, έπρεπε να το κάνω. Εξαρτάται από το πώς αισθάνομαι, αλλά είναι το Emantyum που μπορείς να αγοράσεις και στο φαρμακείο, με την ένεση με πιάνει γρηγορότερα και καλύτερα. Προσπαθώ να το αποφύγω, γιατί ξέρω ότι η επόμενη μέρα είναι χειρότερη, αλλά στον αγώνα πάντα βοηθάει, πονάς μεν αλλά μπορείς να βάλεις περισσότερη δύναμη.»
 
Ο Marquez πιστεύει ότι η απόδοση του στον αγώνα έδειξε καλό επίπεδο, λέγοντας συγκεκριμένα: «Με το μαλακό ελαστικό, οδηγήσαμε καλά για 10-15 γύρους, αλλά για κάποιον λόγο που δεν ξέρω, στο τέλος του αγώνα ένιωθα πιο δυνατός από ότι στην αρχή (…) Είναι καλά νέα που μπορέσαμε να οδηγήσουμε γρήγορα και σταθερά σήμερα, αλλά ήδη έχω πει στην Honda ότι δεν είναι αρκετό: Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, γιατί πήρα πολλά ρίσκα».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »