Ο Marc Marquez μετά την πτώση του στο Silverstone.

Marquez: Ζητώ συγγνώμη από τον Martin

Κατέστρεψε ξανά τον αγώνα συναθλητή του; Ο Marc Marquez βρίσκεται πάλι στο στόχαστρο για το ατύχημα μεταξύ του και του Jorge Martin, ενώ αναλαμβάνει την ευθύνη. Εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να τιμωρηθεί ή ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν;

Ο Marc Marquez έμεινε εκτός αποτελεσμάτων στο GP του Silverstone, μετά από την πτώση που είχε στον πρώτο μόλις γύρο. Δυστυχώς, στο εν λόγω συμβάν ο Ισπανός παρέσυρε και τον Jorge Martin, με τις κάμερες να μας δείχνουν την απόπειρα προσπέρασης του Marquez προς τον Martin και την αρκετά επιθετική μανούβρα που επιχείρησε ο Marquez…

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Όπως ήταν φυσικό, το συμβάν ξεσήκωσε αντιδράσεις και πολλοί ζήτησαν τιμωρία του Marc Marquez, ωστόσο μέχρι και το τέλος του αγώνα, δεν έγινε… καν αναφορά στο συμβάν, από την επιτροπή. Μετά τον αγώνα, ο ίδιος ο Marquez ανέλαβε την ευθύνη για το συμβάν και μίλησε, αφού ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον Martin.
 
Ο 8 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είπε: «Πήγα και του ζήτησα συγγνώμη, γιατί φταίω εξολοκλήρου εγώ. Ήμουν υπερβολικά αισιόδοξος για αυτή την προσπέραση. O Quartararo και ο Martin ανοίχτηκαν πολύ και περίμενα ότι ο Martin θα ήταν πιο έξω. (…) Είναι αλήθεια ότι έγινε στον πρώτο γύρο, είναι λάθος μου, ζητώ συγγνώμη στον Martin και στην Pramac. Αλλά οι αγώνες είναι έτσι κάποιες φορές και σήμερα φταίω εγώ».
 
Ο Jorge Martin με την σειρά του δεν έκρυψε την ενόχληση του για το γεγονός, αλλά κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του: «Μπορείτε να τα δείτε και μόνοι σας στα βίντεο. Είμαι λίγο απογοητευμένος για σήμερα, γιατί ένιωθα πολύ δυνατός ακόμα και για βάθρο. Ήμουν στην εσωτερική και ένιωσα αυτή την επαφή και,  όπως και να έχει, αυτά έχουν οι αγώνες. Πάμε στον επόμενο. (…) Δεν καταλαβαίνω γιατί έκανε αυτά που έκανε, αλλά η επιβολή μιας ποινής δεν είναι δική μου δουλειά».
 

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »