Να λοιπόν πόσο κάνει η νέα MV Agusta Superveloce 800...

MV Agusta Superveloce: Να η τιμή της

Αποκαλύφθηκε η τιμή της νέας MV Agusta Superveloce 800 Serie Oro, που επιβεβαιώθηκε για παραγωγή πριν λίγες ημέρες. Πόσα λέτε ότι κοστίζει;

Η MV Agusta Superveloce 800 ήταν απόλυτα επιθυμητή από την στιγμή κιόλας που παρουσιάστηκε, στην EICMA του 2018. Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, μάθαμε ότι η MV Agusta θα την παρουσιάσει σε έκδοση παραγωγής και σήμερα, σας παρουσιάζουμε και την τιμή της.

Πιο συγκεκριμένα, η φόρμα προπαραγγελιών για την νέα Superveloce 800 «Serie Oro»,  όπως θα λέγεται, είναι ήδη ανοικτή και έτοιμη να δεχθεί παραγγελίες. Η Superveloce λοιπόν θα ξεκινά από τις 27.990 ευρώ, μια ενδεικτική τιμή που ισχύει για την ιταλική αγορά. Ωστόσο φαίνεται πως η φόρμα είναι ανοιχτή σε παγκόσμιο επίπεδο, άρα η τιμή λογικά θα αναπροσαρμόζεται ανάλογα με την αγορά ή τη χώρα, στην οποία θα πηγαίνει η Superveloce.

Βέβαια προκειμένου το μοντέλο να καταστεί νόμιμο για κυκλοφορία, θα πρέπει να αποκτήσει καθρέπτες, βάση πινακίδας και φλας, στοιχεία που διακριτικά απουσιάζουν από την concept μοτοσυκλέτα. Η MV Agusta δεν έδωσε ακόμα στην δημοσιότητα, φωτογραφίες ή σχέδια της μοτοσυκλέτας παραγωγής και θα είχε ενδιαφέρον να δούμε, πως οι λεπτομέρειες αυτές θα ενσωματωθούν στο design.

Πως σας φαίνεται το deal λοιπόν; Θα δίνατε 28 «χήνες», που λέμε με απλά λόγια, για μια μοτοσυκλέτα-έργο τέχνης και ωδή στα retro superbikes, η οποία είναι βασισμένη στην φοβερή και τρομερή F3 800; Βέβαια, δεν αποκλείεται και η πιθανότητα η τιμή αυτή να αφορά την πρώτη, «υψηλή» έκδοση της μοτοσυκλέτας και αργότερα να ακολουθήσει μια «βασική» έκδοση, διαθέσιμη σε άλλη τιμή και… κανονικά, αντί μέσω φόρμας προπαραγγελίας.