O επικεφαλής της MV Agusta, Timur Sardarov

MV Agusta: Έρχονται νεό Adventure και νέο μοτέρ;

Επεκτείνεται ακόμα περισσότερο η γκάμα των μοντέλων της MV Agusta, σύμφωνα με φήμες που συνδέονται με τον επικεφαλής της Timur Sardarov. Δείτε τι δήλωσε ο Ρώσος…

Η MV Agusta έκανε ένα τεράστιο βήμα υπό την διεύθυνση του Ρώσου Timur Sardarov. Επέκτεινε την προσφορά της και σε πιο προσιτές μοτοσυκλέτες, αλλά και παρουσίασε τρομερά limited μηχανήματα, που την έκαναν να ακουστεί περισσότερο σε όλο τον κόσμο και τώρα, φήμες συνδέονται με ένα ακόμα νέο μοντέλο, στην πολύ δυνατή Adventure κατηγορία, αλλά και ένα νέο μοτέρ στα προσφερόμενα!

Αμερικανοί δημοσιογράφοι κάνουν λόγο για δηλώσεις του ίδιου του Timur Sardarov. Ο Ρώσος ανέφερε ότι ένας νέος κινητήρας στα 950 κυβικά είναι στα σκαριά. Ο νέος κινητήρας αυτός θα συμπληρώσει την γκάμα που αποτελείται από τους τρικύλινδρους των 675 και 798 κυβικών και τον τετρακύλινδρο των 1.000 κυβικών. Φυσικά, πλέον δεν αποτελεί μυστικό ότι θα έρθει και μονοκύλιδρος κινητήρας στα 350 κυβικά, σε συνεργασία με την κινεζική Loncin, για ένα ακόμα νέο μοντέλο στο  μέλλον.

Παράλληλα, ο Sardarov μίλησε και για ένα νέο «Adventure» μοντέλο, πιθανότατα μάλιστα χωρίς να αναφέρεται στο Turismo Veloce. Η σπορ τουριστική μοτοσυκλέτα της MV Agusta έχει πιο πολύ προσανατολισμό δρόμου. Ωστόσο, τα μεσαία και τα μεγάλα Adventure bikes είναι μακράν η δημοφιλέστερη κατηγορία σήμερα και το μερίδιο της «πίτας» που διεκδικεί η MV Agusta είναι γενναιόδωρο. Φανταστείτε δε, πως θα είναι μια μοτοσυκλέτα στο πνεύμα μιας GS ή μίας Multistrada, για παράδειγμα, με το χαρακτηριστικό μπρίο της MV Agusta.

Προς το παρόν, τα πάντα είναι σε επίπεδο φημών, όμως ο Timur Sardarov έχει δείξει ότι τηρεί τα λεγόμενα του. Ίδωμεν…