MRC Κ. Μάντης: Δυναμικό restart

Με τη λήξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας, η MRC Κ. Μάντης επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο. Δες τι πρέπει να κάνεις για να απολαύσεις ανώτερες υπηρεσίες.

SYM: Νέα μοντέλα & γνήσια ανταλλακτικά SYM-DAYTONA

SUZUKI: scooter κάνε το δικό σου .. εύκολα!

Από τη Δευτέρα 4 Μαΐου λήγει η απαγόρευση της κυκλοφορίας και η MRC Κ. Μάντης ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό. Ο όγκος των πελατών αναμένεται να είναι μεγάλος και δεδομένων των περιορισμών ως προς των αριθμό των ατόμων που επιτρέπονται εντός του καταστήματος, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και είναι αυτονόητο ότι θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας. Με στόχο την άμεση και ομαλή εξυπηρέτηση των πελατών η MRC Κ. Μάντης έχει ήδη ξεκινήσει να κλείνει ραντεβού και αν θέλεις κι εσύ να είσαι από τους πρώτους που θα εξυπηρετηθούν πρέπει να τηλεφωνήσεις στο 210 7487092.

Να θυμίσουμε ότι το όνομα του Κώστα Μάντη είναι συνώνυμο της απόλυτης εξειδίκευσης στις μοτοσυκλέτες Suzuki και η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει προετοιμάζοντας αγωνιστικές μοτοσυκλέτες της Ιαπωνικής εταιρείας περνάει και στη δική σας. Πολλοί Έλληνες αγωνιζόμενοι σε εγχώρια αλλά και παγκόσμια πρωταθλήματα και κύπελλα έχουν υποστηριχθεί από τον Κώστα Μάντη και έχουν κερδίσει τίτλους και διακρίσεις, οπότε φαντάσου τι μπορεί να κάνει για εσένα και τη μοτοσυκλέτα σου. Επίσης, η MRC Κ. Μάντης είναι από το 2009 εξουσιοδοτημένος επισκευαστής και κέντρο γνήσιων ανταλλακτικών της SYM οπότε μπορείτε να απευθυνθείτε στο εξειδικευμένο προσωπικό για οποιοδήποτε πρόβλημα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Μιχαλακοπούλου 169, 11527, Αθήνα
Τηλ.: 210 7487092
www.mrckmantis.gr 
Facebook Page

Διαβάστε ακόμα: