Leasing από την Motoway: Δίκυκλο από 3 ευρώ την ημέρα

Leasing από την Motoway: Δίκυκλο από 3 ευρώ την ημέρα

Leasing από την Motoway: Δίκυκλο από 3 ευρώ την ημέρα

Η Motoway ξεκινά μια νέα, πρωτοποριακή υπηρεσία στην Ελλάδα: Αν θέλεις να κινείσαι με δίκυκλο, τώρα μπορείς να το μισθώσεις, αντί να πρέπει να το αγοράσεις.

BENELLI: RCX 185 Το super παπί.

Μετακίνηση με δίκυκλο: Η λύση στην κίνηση και την ακρίβεια

Σε μία εποχή που το μποτιλιάρισμα φαίνεται χειρότερο από ποτέ, ενώ η τιμή της βενζίνης κάνει τον κόσμο να μετρά και το τελευταίο του χιλιόμετρο, η μοτοσυκλέτα και το δίκυκλο είναι μια «όαση δροσιάς» στην ασφυκτική έρημο της πόλης. Το κόλλημα στην κίνηση περνά στο παρελθόν, ενώ τα σύγχρονα μοντέλα με τους ισχυρούς αλλά και οικονομικούς κινητήρες, μειώνουν την κατανάλωση τους και ελαφραίνουν σημαντικά τα καθημερινά σου έξοδα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

29 μοτοσυκλέτες και scooters για να διαλέξεις

Η Motoway έχει εξασφαλίσει ότι, όσοι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν δίκυκλο μέσα από την νέα υπηρεσία leasing, έχουν στην διάθεση τους μια ποικιλία μοντέλων σε πολλά χρώματα. Ο αναβάτης μπορεί να διαλέξει μοτοσυκλέτα ή scooter, σε κυβισμό από 125 μέχρι και 500 κ.εκ., και σε διάφορες κατηγορίες όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες: Street, classic, Adventure.

Θα σου κοστίσει από 3 ευρώ την ημέρα

Τα οικονομικά πακέτα του Motoway Leasing προσφέρουν την δυνατότητα στον αναβάτη να κινείται καθημερινά με δίκυκλο, με κόστος που ξεκινά από τα 97 ευρώ μηνιαίως, ήτοι περίπου 3 ευρώ την ημέρα. Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει και άλλες παροχές όπως:

  • Μίσθωση με ευέλικτη, μηνιαία καταβολή για 36 ή 48 μήνες, με δυνατότητα αγοράς και παράδοση μέσω του δικτύου της Motoway σε όλη την Ελλάδα.
  • Κάλυψη όλων των βασικών ασφαλιστικών εξόδων, οδικής βοήθειας και νομικής προστασίας, με δυνατότητα επιλογής και επιπλέον ασφαλιστικών καλύψεων (φωτιά, κλοπή κτλ)
  • Κάλυψη των εξόδων συντήρησης και των τελών κυκλοφορίας του δικύκλου
  • Δυνατότητα διαμόρφωσης του δικύκλου με επιπλέον εξοπλισμό, επιλογής του αναβάτη
Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, και στην ιστοσελίδα του Leasing της Motoway κάνοντας ένα κλικ εδώ.


 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »