Koct: Όνομα εμπιστοσύνης στα after market ανταλλακτικά

Δες τώρα γιατί τα ανταλλακτικά της Koct είναι η καλύτερη επιλογή για τη μοτοσυκλέτα, το παπί ή το scooter σου και πώς θα τα αποκτήσεις.

Η Koct ιδρύθηκε το 1999 και από τότε δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών μοτοσυκλέτας. Η έδρα της είναι στην Κίνα και σήμερα εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει καθιερωθεί στον χώρο χάρη στην πολύχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία της. Ο επαγγελματισμός και η βαθιά γνώση του αντικειμένου έχουν σαν αποτέλεσμα τα υψηλής ποιότητας τελικά προϊόντα, τα οποία περνούν από εξονυχιστικούς ελέγχους που διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία τους.

Η Koct διαθέτει τεράστια ποικιλία από ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες, scooter και παπιά ανεξαρτήτως κατασκευαστή, μοντέλου και χρονολογίας για να βρεις σίγουρα αυτό που ζητάς. Η Moto Trade έχει αναλάβει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της Koct τα οποία μάλιστα προσφέρονται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για λιανική ή χονδρική πώληση. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας ή τηλεφωνικά μπορείς να ενημερώνεσαι συνεχώς για τη διαθεσιμότητα και τις νέες παραλαβές. Και μην ξεχνάς ότι η Moto Trade βρίσκεται στο πλευρό των αναβατών από το 1978 παρέχοντας μια τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ, ανταλλακτικά και αναλώσιμα για τη μοτοσυκλέτα και είδη ένδυσης για τον αναβάτη που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Κατσιμίδου 10, Λαγκαδάς Θεσσαλονίκης
Τηλ.: 2310 500991
www.mototrade.gr

Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:30

Διαβάστε ακόμα: